Bursa’nın AKP’li Osmangazi Belediyesi, AKP’lilerin kurucusu ve yöneticisi olduğu İlim Yayma Vakfı’na öğrenci yurdu inşa edecek. Belediye “Osmangazi Belediyesi İlim Yayma Vakfı Yurt İnşaatı işi” başlığıyla 21 Ağustos tarihinde ihale yaptı. Yapılan ihale ile birlikte AKP’lilerin vakfına öğrenci yurdu yapımı için belediye kasasından toplam 5 milyon 982 bin TL harcanacak.
Birgün Gazetesi’nden İsmail Arı’nın haberine göre; AKP’lilerin kurucusu olduğu vakfa belediye kasasından para harcanarak yurt yapılmasına ilişkin BirGün’e konuşan Osmangazi Belediye Meclisi CHP Grubu Sözcüsü Sefa Yılmaz, ihaleye ilişkin kendilerine bilgi verilmediğini söyledi.
CHP’li Yılmaz, “Osmangazi Belediyesi’nde iktidar partisi AKP belediye encümeninde talep etmemize rağmen bize yer vermedi. Bu nedenle encümenin yaptığı ihale ve sair işlemlerden bilgi sahibi olamıyoruz. Osmangazi Belediyesi İlim Yayma Vakfı Yurt inşaatı işinden bilgimiz olmadı. Kaldı ki belediye başkanı bizim bugüne kadar belediye meclisinde verdiğimiz hiçbir soru önergesine cevap da vermemiştir” dedi.
https://www.abcgazetesi.com/bilalerdoganinvakfinabirkiyakdahabelediyekasasindan5milyonlira46724
Bu video paylaşımından sonra Dilan Polat, Engin Polat çiftine ve aile bireylerine uyuşturucu soruşturması başlatıldı116 izlenme
Şamil Tayyar MTV zammı sonrası hükümeti hedef aldı20 izlenme
Muharrem İnce’nin oy oranı açıklandı!6417 izlenme
İmamoğlu kararı Avrupa'da manşetlerde: "Erdoğan en büyük rakibini bir oyunla devre dışı bırakma peşinde"16 izlenme
Kaymakamlık, CHP'li belediyenin araçlarını yardım grubundan çıkardı!218 izlenme
Adres şaşmadı! AKP’den aday olamamıştı ama ‘köşelik’ oldu!31 izlenme
Ekrem İmamoğlu, yapay zekâ ile seslendi: "O sarayında çatlasın, ben 12 metrekarede öyle özgürüm ki..."16 izlenme
Kredi borçları 2 trilyon lirayı zorluyor30 izlenme