Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Özkiraz, kendi Youtube kanalında soruları yanıtladı.
AKP SEÇİMİ KAYBEDERSE NE OLUR?
Özkiraz, bir takipçinin ''AKP seçimi kaybederse tekrar edilip, iptal edilir'' yorumu üzerine Özkiraz dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özkiraz, ''Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimini kaybederse seçimler iptal edilmeyecek. İstanbul seçimleri ile karıştırılmaması lazım, çünkü YSK İstanbul seçimlerini iptal edilmezse baskı ile karşı karşıya kalacağını biliyordu. Ancak Erdoğan seçimi kaybederse, artık kimse seçimleri iptal ettiremez'' şeklinde konuştu.
En başarısız bulunan bakanlar anketinde flaş sonuç: Soylu'ya büyük şok!
İmamoğlu 'heybedeki turpu' açıkladı
Kahramanmaraş Pazarcık'ı bu kez de fırtına vurdu: Bir kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı
Emine Erdoğan'dan skandal sözler ! 'Keşke bütün engelliler Down Sendrom'lu olsa, kimseye zararları yok'
Sigara fiyatlarına büyük zam! İşte zamlı sigara fiyatları
Munzur Dağları’nın tamamı maden sahası ilan edildi!
Milletin parasını böyle yemişler!
AKP'nin Büyükçekmece oyunu ! Kapıyı çalıp soruyorlar, evde olmayan varsa 'Burada ikâmet etmiyor' tutanağı tutuyorlar !
Büyük vefasızlığa mahkeme ‘dur’ dedi
Erdal Tosun'un anısına... 'Ne olmuş yani büyük adam olamadıksa ? Hayallerimizi satmadık ya !'
Kanal İstanbul güzergâhında 267 heyelan alanı tespit edildi!
Kriz büyüyor! Bankalar 169 şube kapattı, 12 bin personel çıkardı!
Ateşkes ilanından sonra İran ve İsrail arasında olanlar Trump’ı çileden çıkardı: “İsrail ve İran ne yaptığını bilmiyor!”
Öğrencisine cinsel saldırı suçundan yargılanan öğretim görevlisine ‘iyi hal’ indirimi!