Zafer Partisi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, medya temsilcileriyle dün bir araya geldi. Partisinin genel başkan yardımcılarından Melda Döne Çelik’in, ikâmet ettiği Hatay-Reyhanlı’da, Suriyeli sığınmacıların saldırısına uğradığını söyleyen Özdağ, "Vali ve Emniyet Müdürü’ne sesleniyorum: Sorumluları bulunmazsa hem hukuk yoluyla hem eylem yoluyla harekete geçeceğiz" dedi.
Soylu’nun, "Türkiye’deki asayiş olaylarının yarısı göçmenler tarafından gerçekleştiriliyor, bunun yarısı da kendi içlerinde küçük yaşta evlilikler" şeklindeki ifadesinin yer aldığı videoyu basına izleten Özdağ, söz konusu videonun Anadolu Ajansı ile bakanlığın sosyal medya hesaplarından silindiğini ifade etti ve ekledi: "Demek ki yüzde 2 değilmiş. Bu konuşma yayımlanmasının ardından, yayımlanan bütün kanallardan sildirildi. Türkiye’deki asayiş olaylarının göçmenler nedeniyle iki katına çıktığını söylüyor."
‘SURİYELİLERE VERİLEN VATANDAŞLIK SAYISI GİZLENİYOR’ İDDİASI
Suriyelilere verilen vatandaşlık sayılarının da gizlendiğini iddia eden Özdağ, "Yalan söyleniyor. Eskiden Türk vatandaşlığı alanların isimleri Resmi Gazete’de yayımlanırdı. Artık yayımlamıyorlar. Yakında Türk vatandaşlığı alan gerçek Suriyelilerin sayısını da paylaşacağız. Sahte vize, sahte soğuk mühür ve sahte hudut girişi olanlara Türkiye’de oturma izni veriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü konuyu biliyor. Hangi devlet kurumunun yaptığını biliyor. Polislerin bu konuda kendi aralarında yaptıkları konuşmalara şahit olduk. Kanıtları da var" diye konuştu.
Trolle avlanan balıkçılar deprem ölçen kabloları kopardı!
AKP ve Erdoğan ne yapsa olmuyor, CHP ile fark kapanmıyor
Cumhur İttifakı'nda 'ekonomi' çatlağı: "Yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor"
'Adalet yoksa oy da yok' yazan tişörtle Erdoğan'ın mitingine girmek isteyen yurttaş gözaltına alındı
'Çav Bella' davasında CHP'li Banu Özdemir hakkında yeni karar
Tıp fakülteleri katlanarak artarken eğitim kalitesi düşüyor: "Hasta bile görmeden mezun olan öğrenciler var"
14 yaşındaki üvey oğluna acımadı! İşyerinde dakikalarca tekme ve tokat attı
Şimşek açıkladı soru yağmuru başladı: Mahfi Eğilmez Dünya Bankası ile IMF arasındaki farkı açıkladı
Asgari ücret için flaş iddia! Rakam verildi
'AKP'de Erdoğan döneminin bittiğini düşünenler var'
Erdoğan yine 'gaz' müjdesi verdi: Peki AKP iktidarı boyunca verilen diğer 'müjde'ler neydi?
Esnaf sorunlarını CHP heyetine anlatıp isyan etti! 'Kendimize bakamıyoruz!'
Ciğerlerimiz bugün de 3 ilde kül oldu: Binlerce kişi tahliye edildi yerleşim yerleri tehdit altında
Sedat Peker'in 'vurgun yaptılar' dediği şirket borsada rekor kırdı! Halka arzdan 140 milyon TL topladıkları ortaya çıktı!