Ülkede gelinen son noktayı ortaya koyan çığlık! 'Bir yıldır peynir alıp yiyemiyorum'

35 izlenme 21 Aralık 2022
Reklamlar

Pazarda alışverişi bile borçla yapmak zorunda kaldığını, onu da asıl ödeyeceğini bilmediğini vurgulayan 65 yaş aylığı ile geçim savaşı veren yaşlı kadının söyledikleri yürekleri burktu.

Pazar alışverişine çıkan ve 65 yaş aylığı ile geçinmeye çalışan Emine Tülek, yaşanan içler acısı durumu ortaya koydu. Tülek, "1 seneden beri peynir alamadım. Nasıl alacağım? Ben 65 yaş maaşı alıyorum nasıl alacağım da yiyeceğim?" dedi.

BORCU NASIL VERECEĞİM?

Aldığı şeyleri gösteren Tülek, "Borca aldım şunları adamdan, ne zaman vereceksem. 15 liralık şey çocuğu olana bir günlük. Zannediyorlar ki böyle güllük gülistanlık. Biz gelişiyoruz demesinler. Çocuğu olan ne yapacak?" ifadelerini kullandı.

ÇOĞUNLUK AÇLIĞA MAHKUM

​​​​​​​Tüketici Hakları Derneği de "Tüketicilerin ezici çoğunluğu açlığa ve yoksulluğa mahkum edildi. Çocuklar yeterli ve dengeli beslenememektedir. 6 milyon kiracı perişan durumda. Gelen zamlarla vatandaş kışı nasıl geçireceğini bilemiyor." açıklaması yaptı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'de bir 'pudra şekeri' vakası daha! AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, makamında uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde görüntülendi! Eski ittifak ortağı Erbakan: "İktidar Kılıçdaroğlu'nu getirip kontrollü seçim istiyor!" Depremde evladını kaybeden anne 'Çocuğum benden reçel istedi. Reçeli alamadan onu toprağa verdim' Ege Üniversitesi’nde 'millet bahçesi' için ağaç katliamı yapılıyor!