Ukrayna'nın Azov Taburu tarafından Rus ordusuna ait 1 tank ve 3 adet askeri araç havan topuyla vuruldu.
Rusya ve Ukrayna savaşında çatışmalar 29. gününde devam ediyor. Ukrayna'nın Azov Taburu, Rus ordusuna ait tank ve bazı askeri araçların imha edildiği anlara ait görüntüler yayınladı. Azov Taburu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Düşmanı havan toplarıyla yok etmeye devam ediyoruz. Yapılan atış sonucunda 1 adet tank ve 3 adet askeri araç imha edildi. Ukrayna ordusu atışlarında Rus ordusu gibi diğer sivil alanlara herhangi bir zarar vermiyor" ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, "Ukrayna 24 Şubat tarihinde yerel saatle 05.00'de Rus bombardımanıyla uyandı. O andan itibaren Avrupa ülkesi olan Ukrayna her saat, her gün bombalanıyor. İşgalciler 8 yıldır savaşla yaşayan yaşamayan herkesi sabahın o saatinde uyandırdı ve hepimiz savaşa girdik. Uyan Avrupa. Merkezinde savaş var. Uyan dünya ve agresif ülkeyi yok et. Çünkü o çok yakın" denildi.
Tarihi geçmiş covid ilacı verilmeye devam ediliyor!
İmamoğlu 'Belediyenin lojmanı var 60 dönüm arazide. 14 aile yaşıyor, 40 tane güvenlik çalışıyor. Anadolu'daki belediye başkanı, Florya’da kalıyor !'
Doğalgazda da hesap şaştı!
Falyalı cinayeti soruşturmasına Sedat Peker'in de adı girdi
Bir torpil ataması da Nihat Hatipoğlu'ndan
Vekillerin fındık hassasiyeti! Kuruyemiş tabağı masadan kalkıyor
Ukrayna: "Rus ordusu Kiev’den çekiliyor"
İsrail'le ticaret devam edenlerin hepsi MÜSİAD üyesi çıktı!
Tepki çeken doğum pankartına Sağlık Bakanı'ndan pişkin savunma
Mahfi Eğilmez, Merkez Bankası rezervlerindeki devasa erimenin nedenini açıkladı