AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte Hatay’daki sınır karakoluna giden bazı ünlü isimlerden olan Seda Sayan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştirileri yüzünden ‘çok bozulduğunu’ söyledi. ‘Kılıçdaroğlu’nu affetmeyeceğim’ diyen Sayan’a göre CHP lideri bir ‘sanatçı düşmanı.’
Muhalefetin eleştirileri üzerine bu ziyarette bulunan isimlerden tepkiler gelmeye başladı. Yeşilçam’daki rolleriyle hatırlanan ve son zamanlarda iktidara verdiği destek yüzünden eleştirilen Hülya Koçyiğit’ten sonra Seda Sayan da konuştu.
Sabah’tan Tuba Kalçık’a konuşan Seda Sayan, Kılıçdaroğlu’nun ‘sanatçı düşmanı’ olduğunu iddia etti. Sayan’ın ifadeleri şöyle:
“Terörün temizlenmesinde bu operasyonun büyük önemi var. Vatanımızı, canını ortaya koyarak koruyan Mehmetçiğimizi ziyaret ettiğim için çok mutlu oldum. Cumhurbaşkanımız, sanatçılarımızı askerlerimizin yanına götürdü. Vatani görev yapan askerlerimizin yanına giderek onlarla sohbet ettik ve moral verdik. Bizi gördükleri için çok mutlu oldular. Fotoğraflarımızı çekip aileleriyle paylaştılar. Biz askerlerimizi mutlu etmek adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Bu ziyaret sonrası çok bozulduğum iki isim oldu: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener. Meral Akşener’in “İktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz” sözünü asla unutmayacağım. İkincisi de Kılıçdaroğlu’nun bize hakaret etmesi. Kılıçdaroğlu, sanatçı düşmanı. Kendisi hangi organizasyona bizi davet etmiş de katılmamışız? Cumhurbaşkanımız, her zaman sanata ve sanatçıya destek veren bir lider. Kılıçdaroğlu’nun bize yönelik yaptığı açıklama büyük gaftır. O bizi tanımıyorsa, biz onu hiç tanımıyoruz. Şimdi kendisi de gidiyor Hatay’a, keşke daha önce gitseydi. Neden bize yönelik böyle bir açıklama yapıyor biliyor musunuz? Cumhurbaşkanımız ondan önce davrandı ve bizleri götürdü diye. Kusura bakma Kılıçdaroğlu, daha önce düşünecektin! O bize daha önce deseydi gidelim diye, giderdik onunla. Cumhurbaşkanımız da destek olurdu, onun gibi çirkin davranmazdı. Bu nedenle Kılıçdaroğlu’nu affetmeyeceğim. Cumhurbaşkanımız, tüm sanatçıların ne kadar değerli olduğunun farkında; kimseyi ayırt etmiyor. Bizlere, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunma imkanı verdiği için hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Genelkurmay Başkanımız’a çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve eşi Sayın Emine Erdoğan’ı çok seviyor ve saygı duyuyorum.”
http://gazeteport.com/2018/erdoganicokseviyorumkilicdaroglusanatcidusmani112044/
Buğdayda tehlike çanları çalıyor!46 izlenme
Eminönü'nde bedava tuvalet arayan emekliler konuştu: "Gerçeği görsünler, emekli bedava tuvalet arıyor. Ayıptır. Kendileri yiyor, uçaklar bedava, yemekler Meclis'te gırla gidiyor. Yiyin babam yiyin"24 izlenme
Özgür Özel saldırıyı anlattı "Şans eseri hiç yara almadan kurtulduk"50 izlenme
Şanlıurfa'da Türk Bayrağı'nı indirmeye çalıştığı iddia edilen kişiye linç girişimi!231 izlenme
Kayyum belediye malını kendi parası gibi dağıtmış!79 izlenme
BDDK, 20 Nisan haftasına ilişkin bankacılık verilerini açıkladı30 izlenme
Geert Wilders’dan Suudi Arabistan’a Atatürk göndermesi!47 izlenme
2021’de geçerli olacak Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve Emlak Vergisi oranları açıklandı96 izlenme
Ekonomik krizin fotoğrafı: Alım gücü dibe vurunca çeyrek simit satılmaya başladı
GBT iddiası doğrulandı! İşte belgesi...
Ön seçime katılmayacağını açıklayan Mansur Yavaş sessizliğini bozdu
Bayrampaşa'da yeni yönetimin ilk icraatı belli oldu: Hasan Mutlu'yu takipten çıktılar!