Home
21 Nisan 2019 ( 873 izlenme )
Reklamlar

Uçan saraydan sonra şimdi de yüzen saray!


CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Tuzla’da yapımı devam eden 140 metrelik yatın Cumhurbaşkanlığı için yapıldığını öne sürdü.

AKP’nin kurucu isimlerinden ve mevcut CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Tuzla’da yapımı devam eden 140 metrelik yatın kimin için yapıldığını soran Şener, söz konusu yatın Cumhurbaşkanlığı için yapıldığını öne sürdü.

“Uçmayan sarayımız var, uçan sarayımız var” diyen Abdüllatif Şener, “Yüzen bir sarayı kıskanacak değiliz ya!” ifadelerini kullandı.

CHP’li Şener’in açıklamaları şöyle:

“Tuzla tersanesinde yapımı devam eden 140 metrelik yat kimin için hazırlanıyor dersiniz.. Kim veya kimler için hazırlanırsa hazırlansın, ne farkeder? Uçmayan saraylarımız var. Uçan saraylarımız da var. Yüzen bir sarayı kıskanacak değiliz ya!”

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ucansaraydansonrasimdideyuzensaray231302h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'den çok çarpıcı Mehmet Ağar iddiası! İstanbul'da kapı kapı dolaşıp 'şeriat bildirisi' dağıttılar: Laikliği hedef aldılar! Turan Hareketi'nden ikinci turda Kılıçdaroğlu'na destek kararı Hekimlerden Erdoğan'a cevap geldi! "Erdoğan’ın sözü hepimizi çok kırdı"