Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından dolayı Kasım 2023'ten beri cezaevinde tutuklu bulunuyor.
Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunun ardından avukatları, 19 Temmuz'da aralarında Aralarında Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da olduğu 5 kişinin tutukluluğuna Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde itirazda bulunmuştu.
İtirazı değerlendiren 4. Ağır Ceza Mahkemesi kararı bağladı. Mahkeme Dilan Polat hakkında tutukluluğuna devam kararı verdi.
Mahkeme kararın gerekçesinde; kuvvetli suç delillerinin bulunduğunu, atılı suçun cezasının alt ve üst sınırını ve adli kontrolün bu aşamada yetersiz kalacağını belirtti.
Gerçek Gündem
Kadınlar AKP’den kopuyor45 izlenme
Trabzon’da dükkânını satışa çıkaran esnaf isyan etti! 'Pandemi sürecinde lebalep batırdınız bizi!'98 izlenme
Yargıda maaş rahatsızlığı: İstifalar başladı43 izlenme
Baba Arif Güran'ın mahkemede fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı anlar29 izlenme
Akın akın geliyorlar: Tek köyden 300 Afgan mülteci Türkiye'ye giriyor! Kaçak giriş sayısı günlük 500 ila 1000 kişiye çıktı!58 izlenme
Dünya çift kazandı biz kaybettik: Siyasi kriz cepten götürdü22 izlenme
Türkiye'de eğitim işte bu hale geldi !356 izlenme
Cemal Enginyurt, Erdoğan'ın sinir ucuna dokundu: Öyle bir soru sordu ki!35 izlenme
Ayasofya'da Atatürk'e hakaret edilmesi skandalı Meclis'e taşındı! "Neden soruşturma başlatılmıyor?"
İmamlar okullarda görevlendirildi, öğrenciler cami ziyaretine götürüldü!
Gerici Akit'ten Akpınar'a: Milli iradeye kafa tutanların kafasını koparmak...
Emlak vurgunu! Kamu kurumları ve belediyeler hakkında çok çarpıcı tespitler