Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) “sosyal medya kısıtlaması” getirdiği Sedat Peker, dün akşam saatlerinde kendisine yönelik bazı gönderileri beğenerek hesabında paylaştı.
Öte yandan, basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur'un "Tik tak, tik tak…" paylaşımı yapmasının ardından Peker'in yeniden video çekeceği yorumları yapıldı.
Gazeteci Timur Soykan, Halk TV canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu. Soykan, Sedat Peker'in yeniden konuşmaya başlayacağını iddia etti.
"Sedat Peker, yeniden konuşmaya başlayacak. Peker, daha önce Erdoğan'la ilgili 'helalleşme' videosu çekeceğini söylemişti. Sedat Peker, Erdoğan'la ilgili 'helalleşme' videosunu çoktan çekmiştir. Çünkü yakalansa veya Türkiye'ye iadesi yapılsa dahi bu videolar birilerinin elinde duruyordur" diyen Soykan "Peker'in elindeki en büyük kozlardan bir tanesi 'beni yakalasanız dahi bu videoları yayarım' demesi" diye konuştu.
Soykan, "Falyalı'nın elinde olduğu iddia ettiği video arşivini Peker, eline geçirdiğini söylüyor. 'Deli çavuş' isimli sosyal medya hesabı Peker'in kullandığı bir hesap. Bu hesaptan daha önce yayımlanan video ile Kıbrıs Başbakanı istifa etmek zorunda kaldı. Bu durumda Peker'in yeniden konuşması AKP için korkutucu bir senaryo..." dedi.
Cumhuriyet
Bir yanda milyonluk pazarlık, diğer yanda askıda ekmek için kuyruğa giren halk!90 izlenme
BDDK Açıkladı: Cep telefonlarında kredi ve taksitlere yeni düzenleme22 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları AKP'de huzursuzluk oluşturdu: Aday yapılmayacak66 izlenme
Sayıştay raporunda Saray harcamalarına sansür36 izlenme
Adliye önünde toplanan tarikatçılar, 6 yaşındaki çocuğun istismarına karşı çıkanlara 'Azgın azınlık' diyerek saldırdı!34 izlenme
Bu fotoğraf 20 milyon ödüllü terörist dolu30 izlenme
İsmail Saymaz ifadedeki çarpıcı detayları anlattı: "Bakanlık resmen yangına davetiye çıkarmış"21 izlenme
AKP’li belediye başkanına kral dairesi gibi makam katı!33 izlenme