CHP'li belediyelere yönelik operasyonla tutuklanan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan kızı Avukat Begüm Nazlı Mutlu, babasının artan ağrıları nedeniyle Silivri Devlet Hastanesi’ne götürüldüğünü duyurdu.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan kızı Avukat Begüm Nazlı Mutlu, babasının cezaevi sürecinde artan rahatsızlığı nedeniyle Silivri Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek gerekli kontrollerinin yapıldığını açıkladı.
Begüm Nazlı Mutlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, kendisine yönelik operasyon yapılacağına dair duyumlar ve söylemlerin olduğu dönemde, sol bacağındaki rahatsızlık nedeniyle acil olarak ameliyat olmuştur. 9 Eylül Salı günü taburcu olmuş; ancak 13 Eylül günü kontrol ve tedavi süreci tamamlanamadan tutuklanmıştır. Cezaevi sürecinde ağrıları ve şikayetleri artan Sayın Mutlu, bugün (22 Ekim) Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülerek gerekli kontrolleri yaptırmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu açıklamayı yapar, hassasiyet ve ilginiz için teşekkür ederiz”
Sözcü
YSK'ya aba altından FETÖ sopası mı gösteriliyor?81 izlenme
AKP’li yöneticiden doktorlarla ilgili skandal paylaşım!66 izlenme
AKP’nin kalesinde esnaf isyan etti 'Ben koyu AK Partiliydim. Bundan sonra oy yok. Eğer bunlardan hesap sormazsanız hiç gelmeyin!'37 izlenme
Okulda imam şiddetine isyan eden veliler 'Müdür olayın üstünü örtmek için çalışıyor!'119 izlenme
Anıtkabir'e dokunmaya kalkarsan, karşında tıpkı bu evladımız gibi 7'den 70'e milyonları bulursun !1696 izlenme
Bütçe açığını kapatmak için vergiler arttırılacak!678 izlenme
Marmaray’daki kavga görüntülerine şahit olan gazeteci: "Mesele göründüğünden farklı"51 izlenme
Deprem sonrası çadır satışları patladı!126 izlenme