Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için 'şerefsiz' ifadesini sarf eden ve Özcan'ın Afganlara yönelik ifadelerine tepki gösterirken "Gece gündüze kadar göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi? Göstereyim mi dünyada.
5 kuruş için 5 lira için 10 lira için hangi işleri yapmıyorlar. Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak karılar çıkıyor. Bizim ülkemiz savaşla bozulmuşsa sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" diyen Saadat, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine özür diledi.
Saadat, yayınladığı videonun kesilmiş ve montajlanmış olduğunu savunarak "Ben Türkiye'de 1 sene yaşamışım ve Türkçe'yi de o kadar iyi bilmiyorum. Ben Tanju Özcan'ın haberini izledikten sonra çok duygulandım. Ben bir gazeteciyim kendi halkımı savunmak istedim. Biliyorsunuz bir insan duygulanınca saçma sapan şeyler de konuşur" dedi.
"Tanju bey halkın seçtiği bir adam, ondan da özür dilerim. Bütün Türk kadınlarından da özür dilerim" diyen Saadat, sözlerinin devamında "Ama kendiniz düşünün ben haklı olmasam da şimdi ben geldim Türk kadınlarına bir şey dedim bütün Türkiye ayağa kalktı. Nasıl bir belediye başkanı geliyor bütün Afganlara eğitimsiz, bilgisiz dilenci diye hitap ediyor. Onu da bir düşünün" ifadelerini kullandı.
'Şak' diye başlayan 5G fiyaskoya dönüştü... Şikâyet yağıyor
Erdoğan döneminde terfi etti, işini yaptı, tutuklandı!
Bakan Koca yeni corona tablosunu açıkladı: Vaka sayısı 239.622’ye, can kaybı ise 5.829’a yükseldi!
Nureddin Nebati’nin yeğeni THY’de ‘ikram’ başkanı oldu!
Genç kadını takip eden sapık bir anda camda belirdi: Tüyler ürperten görüntüler 'kurgu mu değil mi' tartışması başlattı
Sahte imza soruşturmasında pes dedirten detaylar: Ehliyet sonucu 10 puandan 72'ye yükseltildi, 22 de suç kaydı var!
Alevilere şok ölüm tehdidi!
Kısıtlama kalkmazsa, 30 bin ton soğan çürüyecek!
Emekli diplomat Engin Solakoğlu anlattı: Erdoğan’ın ABD ziyareti neden ertelendi?
Suriyeliler, Türkmen gencin boğazını kesti
Ankara'nın ayazında ucuz yumurta kuyruğu
Taksimetreye zam geldi, taksiciler dertlendi: "Zam geldiğine pişman olduk!"
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de soruşturma başlatıldı
Vatandaşlardan Kürşat Ayvatoğlu olayı sonrası AKP'ye tepki yağıyor! 'Pazarı bırakıyorum artık pudra şekeri satacağım! Bunun cezasını sandıkta vereceğim!'