Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, YSK yabancı seçmen listelerini paylaştı. Aksoy, listede yer alan yabancı uyrukluların doğum yerleri ve yaşlarına dikkat çekti.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna sayılı günler kala; Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, YSK'dan aldığı yabancı seçmen listelerini bir kez daha gündeme getirerek "Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor" dedi.
Sandık çağrısı yapan Aksoy, şu ifadelere yer verdi:
"Bu görüntüleri ben YSK’nın 14 Mayıs yabancı seçmen listelerinden aldım. Tc kimlik numaralarını, soyad ve baba adlarını özellikle kapattım ancak isimlere, doğum yerlerine ve doğum yaşlarına çok dikkat edin.
Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor!
Bu operasyonu bozmak için sandığa GİTMEK ZORUNDAYIZ!
#KararVer
Not. 124 ülke var, listeler çok uzun sadece 3 ülkeden kısa bölümler paylaştım."

Yeniçağ
Varlık Fonu 3 bankayı kurtarmak için 2026'da "borçsuz" olarak devlete geçecek olan Türk Telekom'u satın alıyor!
Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün 'Lozan' hazımsızlığı! "Bize dayatılan Lozan kilidinin bir maddesini çöpe attık!"
Diyanet İşleri'nin yemekhane ücretlerinde adaletsizlik: İşçiye farklı yöneticiye farklı zam
Devlet hastanesi müdürü morgu sattı!
New York Times: Varlıklı ve yetenekli Türkler ülkeyi terk ediyor
19 Mayıs’a sansür!
Dünya çarşaflı bu kadınların kavgasını konuşuyor !
MasterChef'te yüzüne kızgın yağ dökülen yarışmacı apar topar hastaneye kaldırıldı
Koronavirüsü etkisizleştiren maske geliştirildi!
İBB'den alınan sarayların görüntüleri ortaya çıktı: Restorasyon adı altında bir otel şantiyesine döndürülmüş!
Feridun Öncel'in Süleyman Soylu'nun babası Hasan Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı!
YAŞAR NURİ ÖZTÜRK "Babalarınız Belli Oldu Diye mi Atatürk'ten Rahatsız sınız !"
AKP'li başkandan büyük vurgun
CHP'li Toprak'tan tepki: "YSK seçimlerinde adaylar tarikat mensubiyetlerine göre desteklendi böyle bir YSK'ya güvenmemiz isteniyor"