Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, YSK yabancı seçmen listelerini paylaştı. Aksoy, listede yer alan yabancı uyrukluların doğum yerleri ve yaşlarına dikkat çekti.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna sayılı günler kala; Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, YSK'dan aldığı yabancı seçmen listelerini bir kez daha gündeme getirerek "Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor" dedi.
Sandık çağrısı yapan Aksoy, şu ifadelere yer verdi:
"Bu görüntüleri ben YSK’nın 14 Mayıs yabancı seçmen listelerinden aldım. Tc kimlik numaralarını, soyad ve baba adlarını özellikle kapattım ancak isimlere, doğum yerlerine ve doğum yaşlarına çok dikkat edin.
Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor!
Bu operasyonu bozmak için sandığa GİTMEK ZORUNDAYIZ!
#KararVer
Not. 124 ülke var, listeler çok uzun sadece 3 ülkeden kısa bölümler paylaştım."

Yeniçağ
Skandal iddia! Çin aşısının onayını hızlandırmak için rüşvet mi verildi?
AKP'de erken seçim sesleri!
Diyanet’ten dev hac kurası geliri: e-Devlet başvurularından 119,8 milyon TL toplandı
953 milyon lira borç açıklanmıştı: Atakum Belediyesi’nde makam odasına haciz
Mehmet Şimşek'in Londra’daki faiz sözleri iddiası! Maliye Bakanlığı açıklama yaptı
AKP'li Başkan MHP dönemindeki 'yolsuzlukları' anlattı!
Esenyurt kayyumundan İBB hizmetine çöküş! İBB'nin ücretsiz ders atölyesini kapatmıştı
İmamoğlu kovmuştu Soylu iş verdi!
Bakanın dayıoğlu başkan oldu!
Kurdaki büyük yükseliş devletin borçlarına da yansıdı! 'Gelecek iktidarlara bir enkaz bırakmak istiyor'