Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde beden eğitimi öğretmenleri öncülüğünde hentbola başlayan ve geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla Türkiye’nin gündemine oturan 13 yaşındaki kız çocuğu Merve Akpınar, öğrencisi olduğu Konuklu İmam Hatip Ortaokulu’na alınmadı.
Sanliurfa.com’dan Mehmet Yetim’in haberine göre kendileri için bir spor salonu isteyen Akpınar ve yanındaki basın mensupları, okul yönetimi tarafından okula alınmadı. İdare, bu tavra gerekçe olarak Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talimatını gösterdi. Merve’nin yanındaki gazetecilere okulu tanıtma çabası, idareciler tarafından bu şekilde engellendi.
Haberde, bu tavrın sebebinin Milli Eğitim Bakanlığı ve imam hatiplilerin, Merve Akpınar’ın açıklamalarından rahatsızlık duyması olduğu ifade edildi.
İBB’ye operasyonun bedeli: 4 ayda 2 İBB bütçesi faize gitti!45 izlenme
5 bin 303 kişilik devlet medyası!252 izlenme
30 bin 378 hayalet işyeri yakalandı37 izlenme
Abdullah Gül’ün kızı boşanıyor: Damat villayı vermek istemiyor!171 izlenme
Bakanlığa göre çalı çırpı: Otoyolu botanik parkının içinden geçirdiler!116 izlenme
Butlan davası öncesi Yargıtay'da ilginç gelişme18 izlenme
Kocaeli Derince Limanı yakınındaki patlamada son durum: Kocaeli Valisi Yavuz "2'si ağır 12 yaralı var"61 izlenme
Kamu bankalarına ait sigorta şirketleri Varlık Fonu’na geçiyor!127 izlenme
Türkiye’nin tartıştığı 'İzmir Marşı yasağı'nda Fatih Portakal’ın yakaladığı ayrıntı
Bloomberg'den Erdoğan-Trump görüşmesi yorumu: Alışveriş listesiyle gelecek
Taksim camisi için yollara sıkılan 25 ton gül suyunun maliyeti dudak uçuklattı!
Önce terazisini alıp ağlattılar bugün yaşlı adama bakın ne yaptılar!