Osmaniye'de sarımsak satan yaşlı adamın terazisi, Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince elinden alındı. Satıcının izinsiz satış yaptığını belirten zabıtalar Ali Budak adlı vatandaşın satışını bu yolla engellemeye çalıştı. Zabıtaların, elindeki tek sermayesi olan terazisini ellerinden almalarına çok içerleyen Ali Budak, “Ben şimdi nasıl eve ekmek götüreceğim” diye çaresizce ağladı.

MHP’Lİ BAŞKAN YAŞLI ADAMI MAKAMINA GETİRTİP ÖZÜR DİLEDİ
Yaşlı satıcının ağlaması, vatandaşlar tarafından sosyal medyada çokça paylaşıldı. Paylaşımı görenler, Osmaniye Belediyesi'ne “Ne istediniz yaşlı amcadan. Başka denetleyecek yer bulamadınız mı? Gidin fahiş fiyatla mal satan marketleri denetleyin. Onlara gücünüz yetmiyor bu yaşlı amcaya mı gücünüz yetiyor” diye yorum yaptı.

Olayın büyük tepki görmesi üzerine Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, makamına getirttiği Ali Budak'ın elini öptü ve ondan özür diledi. Başkan Kara, “Görevlilerimiz bir hata yapmış” diyerek özür dilediği satıcıya bir de terazi hediye etti.
Almanya Sosyal Demokrat Partisi'nden Özel ve yeni partiye destek mesajı24 izlenme
Dolandırıcılıktan ceza yedi 13 milyar liralık ihale aldı41 izlenme
Halil Konakçı'dan tartışma yaratan sözler: "Yalaka, onursuz, imansız herifler. Sakallı, başı kapalı bir aile. Yahudi'yi destekliyor"59 izlenme
Putin’den dünya medyasının önünde Atatürk övgüsü!3805 izlenme
İmamoğlu'nun diplomasının iptal edildiği toplantıda neler yaşandı?26 izlenme
Zam üstüne zam gelince elektrikte serbest tüketici sayısı katlandı!257 izlenme
Binali Yıldırım'ın oğlu gemilerini sattı158 izlenme
Çevik Bir cezaevinden çıktı54 izlenme
İmamoğlu 'Turpun büyüğü' davasında ilk kez hakim karşısına çıktı! "Millet gelecek bu tek kişilik sistem tıpış tıpış gidecek"
En yüksek 4'üncü Cumhurbaşkanı maaşı ve en düşük 4'üncü asgari ücret Türkiye'de
Yandaş medya ne demektir ?
TÜİK'in seçim göstergesinde Mart verisi belli oldu