Osmaniye'de sarımsak satan yaşlı adamın terazisi, Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince elinden alındı. Satıcının izinsiz satış yaptığını belirten zabıtalar Ali Budak adlı vatandaşın satışını bu yolla engellemeye çalıştı. Zabıtaların, elindeki tek sermayesi olan terazisini ellerinden almalarına çok içerleyen Ali Budak, “Ben şimdi nasıl eve ekmek götüreceğim” diye çaresizce ağladı.

MHP’Lİ BAŞKAN YAŞLI ADAMI MAKAMINA GETİRTİP ÖZÜR DİLEDİ
Yaşlı satıcının ağlaması, vatandaşlar tarafından sosyal medyada çokça paylaşıldı. Paylaşımı görenler, Osmaniye Belediyesi'ne “Ne istediniz yaşlı amcadan. Başka denetleyecek yer bulamadınız mı? Gidin fahiş fiyatla mal satan marketleri denetleyin. Onlara gücünüz yetmiyor bu yaşlı amcaya mı gücünüz yetiyor” diye yorum yaptı.

Olayın büyük tepki görmesi üzerine Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, makamına getirttiği Ali Budak'ın elini öptü ve ondan özür diledi. Başkan Kara, “Görevlilerimiz bir hata yapmış” diyerek özür dilediği satıcıya bir de terazi hediye etti.
Esnaf ve vatandaş bankalara çalışıyor!39 izlenme
Özel okul ücretlerinin zam hesabı değişti! İşte yeni formül22 izlenme
O ilçede kutlamalar yasaklandı!351 izlenme
Küçükkaya: Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum146 izlenme
Üniversiteler araştırma için bütçeden bir kuruş ayırmamış24 izlenme
Menzilciler sokağa taştı9 izlenme
Reuters'e konuşan Suudi yetkili Cemal Kaşıkçı'nın nasıl öldürüldüğünü anlattı263 izlenme
Çürük beton satan AKP’li başkan için istenen ceza belli oldu39 izlenme