Altı milyar lirayı aşan borcuyla Türkiye'nin "en borçlu belediyesi" olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir Kuran kursuna 540 bin TL’lik mobilya ve aydınlatma malzemesi aldı.
Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Büyükşehir belediyesine bağlı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gölkent Kuran Kursu’na mobilya almak için 24 Ocak tarihinde ihale yaptı. Kamu İhale Kanunu’nun tartışmalı pazarlık usulü yöntemiyle yapılan ihaleye iki şirketin teklif vermesine karşın sadece 282 bin 437 TL teklif veren MY Ofis Mobilya Şirketi’nin teklifi geçerli sayıldı. Şirketle AKP'li belediye arasında da 12 Şubat'ta sözleşme imzalandı.
AKP'li belediye, 22 Ocak tarihinde de “Gölkent Kuran Kursu İçin Muhtelif Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Alımı” başlığıyla bir ihale daha yaptı. Yine pazarlık usulü yapılan ihaleyi tek istekli olan ve 258 bin 301 TL teklif veren Atek Enerji Otomasyon Şirketi ihaleyi kazandı. AKP’li belediye ile şirket arasında 30 Ocak’ta sözleşme imzalandığı öğrenildi.
İhale ilanında da satın alınan malzemelerin İzmit İlçe Müftülüğü Gölkent Cami ve Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu’na teslim edilmesi istendi. Malzemelerin İdari İşler Şube Müdürlüğünde görevli personel tarafından gerekli kontroller yapıldıktan kurulum ve montajının gerçekleştirilieceği belirtildi.
AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi malzeme aldığı Kuran kursu için 2017 yılında da ihale yaptı. Belediyeye bağlı Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı 22 Haziran 2017 yılında Gölkent Cami ve Kuran Kursu’nun alüminyum giydirme cephesi için malzeme alım ihale yaptı. İhaleyi 171 bin TL teklif veren Aldoğsan İnşaat kazandı.
https://halktv.com.tr/gundem/turkiyeninenborclubelediyesindenkurankursuna540bintl419570h
Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri'nin Filistin’e destek eylemine polis müdahale etti20 izlenme
Merkez Bankası faiz indirince Özgür Demirtaş’ın bu videosu paylaşım rekorları kırıyor!46 izlenme
Vatandaş tepkili: '3 bin lira emekli ikramiyesi, sadece yol parası... Ne yiyip ne içeceğim?'37 izlenme
Erdal Atabek'ten çarpıcı Sedat Peker yorumu: Her şeyi gizleyen AKP iktidarına karşı...67 izlenme
Edirne’de elindeki 200 liraları sallayan bir Bulgar 'Harca harca bitmiyor' diyerek Türklerle dalga geçti!45 izlenme
Gökçek’in Yavaş yönetimine 118 milyon liralık borç bıraktığı ortaya çıktı!93 izlenme
Beşiktaş Belediyesi, Çırağan Caddesi üzerindeki Atatürk albümünü yeniledi15 izlenme
Ekrem İmamoğlu ‘Tutanaklar olmasaydı süreç o gece biterdi!’251 izlenme
1 Temmuz'dan itibaren dikkat! Elektriğe inanılmaz zam geliyor!
Avrupa Konseyi'nden Erdoğan'ı kızdıracak İmamoğlu çıkışı
İran, Şiraz kenti semalarında İsrail'e ait Hermes 900 SİHA'nın düşürülme görüntüsünü yayınladı
İstanbul’da 125 sokak, 93 cadde ve 84 meydanda sigara içilmesi yasaklandı!