Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney, kişisel Twitter hesabında "Temaslar sonrası 'yuva'ya dönüş" notuyla bir video paylaştı.
Büyükelçinin makam otomobili olduğu düşünülen aracın içinde çekilen videoda, arka fonda 'Kurtlar Vadisi' dizisinin müziği çalıyor.
Videoda Güney'in içinde bulunduğu araç, büyükelçilik binasına giriyor.
Güney'in Twitter hesabında paylaştığı video 180 bine yakın kişi tarafından izlenirken, binlerce yorum aldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Güney'in paylaşımını eleştirdi.
"DIŞ POLİTİKASI BÖYLE OLANIN BÖYYYÜÜKKK ELÇİSİ DE BU OLUR"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Güney'e tepki gösterdi. CHP'li Özkan, "Dış politikası böyle olanın böyyyüükkk elçisi de bu olur.
Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney Elçiliğe girişinin görüntüsünü yayınladı." ifadelerini kullandı.
İşte CHP'li Özkan'ın o paylaşımı:

Sedat Peker için tehdit videosu çeken Cenk Çelik, İstanbul'da başından vuruldu.
İBB Mezarlıklar Daire Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar! "Ölümler son 10-15 günlük süreçte hep 400'ün üzerinde"
Sağanağın vurduğu İzmir'de sokaklar göle döndü! Foça'da sel felaketi
Antalya'da on binler adalet için toplandı
Dünyayı kıskandıran VIP uçak filomuz hakkında bilgi verebilen makam yok!
Kömür ve oduna da 3 misli zam geldi!
İzmir'de birçok nokta alevlere teslim! Gaziemir'de bazı otoyollar kapatıldı
ODTÜ'lüler şenlik engelini tanımadı: CHP’li vekil direksiyona geçti, ses sistemini Devrim Stadı’na soktu
Balıkesir depremleri İstanbul’u etkiler mi? Prof. Dr. Naci Görür cevapladı
Halkalı'da özelleştirilen arazi AKP'li ismin şirketine gitti!