Türkiye Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında yaralarını sarmaya çalışırken, Gaziantep'te çekilen bir video tepki çekti.
Gaziantep'in AKP'li Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı bir düğüne katılırken, Sarı düğüne girişte silahlarla karşılanıyor. Sarı'nın silah sıkanlara karşı hiçbir uyarıda bulunmaması ve içeri girip eğlenmesi dikkat çekiyor.
Görüntülerde birden çok kişinin elinde silah bulunduğu görülürken, silah sıkılan alandan çocukların da geçtiği fark ediliyor.
Tepki çeken görüntülerin ardından Emniyet'in konuyla ilgili bir işlem yapıp yapmadığı ise bilinmiyor.
Öte yandan, tüm Türkiye depremi ve depremde hayatını kaybedenleri konuşurken, AKP'li Mehmet Sarı'nın düğüne eğlenmeye gitmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Zonguldak'ta heyelanlar: Arama kurtarma ekibi de toprak altında
Bir gerici sözde hocadan daha skandal sözler! "Eşe ismiyle hitap etmek edepsizlik"
İBB Meclisi'nde AKP'lilere verilen milyonlarca liralık usulsüz bursla ilgili gerçeği Tarık Balyalı kalem kalem açıkladı!
Diyarbakır'da iğrenç olay! Hastaneye giden küçük çocuk hamile çıktı!
AB, “Türkiye’de demokrasi geriledi” diyerek mali yardımları kesti
İSKİ verileri ortaya çıkardı: Yabancı uyruklu abone sayısı 10 kat arttı
Elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza zam!
Erdoğan'ın mitingi öncesi AKP ilçe başkanlığı 250 liralık market kartı dağıttı!
Rus karşıtlığı nedeniyle yurt dışı tatil planlarından feragat ediyorlar
Erdoğan’ın eski metin yazarı böyle isyan etti: Kuldan utanılmıyor tamam da, Allah’tan da korkulmuyor
Din dersi öğretmeninin cep telefonundan 20 öğrencisinin pornografik görüntüsü çıktı!
İBB iddianamesinde Doğuş Grubu bombası
TRT vergilerden 10 milyar TL kazandı: 4 milyar TL eğlenceye harcadı
Rus güçlerine ait Lancet kamikaze drone, tek atışla üç Ukrayna zırhlı aracını imha etti