TTB Merkez Konsey üyesinden çarpıcı bilgi! 'Diyarbakır'da 1 gecede 8 hastanın öldüğü gün, tüm ülkede açıklanan vefat sayısı 17'ydi!'

125 izlenme 03 Ağustos 2020
Reklamlar
Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey üyesi Halis Yerlikaya, Güneydoğu bölgesinde yaşanan son gelişmeleri sahadan edindiği bilgilerle anlattı. Yerlikaya'nın sözleri dikkatlerden kaçırılmak istenen bir gerçeği de gün yüzüne çıkardı.  

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit düştü Bakan Koca açıkladı: 29.136 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 1.809.809’a, can kaybı da 16.199’a yükseldi! İstanbul’da yaşamanın maliyeti yüzde 81 arttı Maltepe mitinginde vatandaşlar: “Bu kadar milletin, bugün de sokağa dökülmesini, görmüyorlarsa o zaman bırakıp gitsinler, bu işi yapamıyorlar demektir”