Suriye ile Rusya'nın olası İdlib operasyonuna ve yol açabileceği olası göç dalgasına karşı tedbir alan Türkiye'nin, Suriye sınırındaki birliklere takviye yaptığı, gönderilen askeri araçların sınıra ulaştığı belirtildi.
Edinilen bilgilere göre Türkiye, İdlib kırsalına askeri sevkiyat yapıyor.
Sputnik'te yer alan habere göre, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden demiryoluyla gönderilen askeri araçlar, İskenderun Garı'na geldi. Askeri araçlar, vagonlardan indirildikten sonra birliklere gönderilmek üzere yola çıktı.
Askeri konvoy, güvenlik önlemleri altında Suriye sınırındaki birliklere sevk edildi.
Yaklaşık 13 askeri araç eskort eşliğinde Cilvegözü Sınır Kapısı'nın bulunduğu Reyhanlı ilçesine doğru yol aldı. Askeri sevkiyat yapılırken, yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Öte yandan, Suriye sınırındaki birliklere 4 metre yüksekliğinde ve 12 ton ağırlığında kurşun geçirmez beton blok sevkiyatı da yapıldı.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/tskdenidlibeaskerisevkiyat204559h.htm
Ekrem İmamoğlu, selin ardından Eminönü'nü ziyaret etti! Esnafa söz verdi!138 izlenme
Narin cinayeti: Salim Güran'ın avukatından 'Nevzat Bahtiyar'ın kızı kaçırıldı' iddiası33 izlenme
Tokat'ta işçiler direniyor: Türkiye'nin en iyileri arasında ama işçilere aylardır maaş vermiyor!5 izlenme
Belediyenin; AKP'li ve MHP'li yöneticilere maaş bağladığı ortaya çıktı!50 izlenme
Suriyelilerden Türk gençlerine bıçaklı saldırı!328 izlenme
Kriz sürüyor! "İran taahhüt ettiği gazı vermiyor"40 izlenme
"Artık sınav soruları çalınmıyor" diyenlere bu haberi gösterin!381 izlenme
Taksiciden mazot zammına hem tepki hem uyarı! "Bu gidişle kaos çıkar, yağmalama başlar"40 izlenme