CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Başakşehir'de düzenlenen mitingde İletişim Başkanlığı'nın AKP'li milletvekillerine televizyonda konuşmaları için not yolladığını söyledi.
Özel konuşmasında "Bugün AK Parti’nin, daha doğrusu Cumhurbaşkanlığı’nın İletişim Başkanlığı AK Parti’nin milletvekillerine televizyonda konuşacakları not yollamış. Diyor ki İBB soruşturmasında savcılığın iddialarını bol bol söyleyin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin verdiği cevapları duymazdan gelin. Cevap vermeyin, sakın ha büyütmeyin. Not yazmış, KKTC, Halil Falyalı konusunda mümkünse konuya hiç girmeyin. Konu açılırsa FETÖ ve yabancı istihbaratın oyunu olarak değerlendirin. Sakın ha sakın CHP’nin Kıbrıs iddialarına cevap vermeyin. 1 Mayıs’ta Taksim’e gitmek isteyenlerin terör bağlantılı marjinal gruplar olduğunu söyleyin. Bu konuda eskilerden soran olursa sakın cevap vermeyin." ifadelerini kullanmıştı.
Özgür Özel'in konuşmasının ardından Gazeteci Barış Terkoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir ekran görüntüsü paylaştı.
İletişim Başkanlığı tarafından AKP'li milletvekillerine ve yorumculara gönderildiği iddia edilen mesaj şöyle:

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarına yanıt verdi. Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İletişim Başkanlığımıza yönelik açıklamaları, devletimizi ne kadar tanımadığını açıkça ortaya koymuştur. Bu nedenle, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının görevlerini ve faaliyetlerini bir kez daha kamuoyuyla paylaşmakta yarar görüyorum. İletişim Başkanlığımız, doğru enformasyon akışını sağlar, dezenformasyonla mücadele eder ve hakikati savunur. Bu nedenle tüm kamu otoritelerine bilgi verir, vatandaşımıza gerçekleri ulaştırır.
İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu doğrultusunda stratejik iletişim faaliyetleri yürütür, kampanyalar düzenler; devletimizin icraatlarını teker teker, tekrar tekrar anlatır. Bu nedenle sürekli içerik üretir, ulusal, uluslararası kamuoylarına ulaşır. İletişim Başkanlığı, kamu diplomasisi faaliyetlerini de yürütür. Türkiye markasını dünyaya gurur tablolarıyla anlatır, gösterir, söyler, duyurur. Bu nedenle uluslararası tüm muhataplarına, millî menfaatlerimizi koruyan enformasyonlar sunar. İletişim Başkanlığımız, devletimiz ile milletimiz arasında bir iletişim köprüsüdür. Vatandaşımızın derdini dinler, ilgilisine ulaştırır, çözümünü takip eder, bilgilendirir.
Bu nedenle devletimizin kapısıdır; vatandaşımızın hizmetkarıdır. İletişim Başkanlığımız, basın emekçilerinin haklarını gözetir, güvenli bir medya ekosistemi oluşturur ve her daim onların yanında durur. Ulusal ve uluslararası tüm basın temsilcilerinin daima destekçisidir. İletişim Başkanlığı, Türkiye’de ve dünyada gece gündüz çalışan mensuplarıyla, alın teriyle, al bayrağımızın gücünü her daim yüceltir. Peki bundan kim rahatsız olur? Uluslararası medyaya dezenformasyon üreten ve ülkemizi şikâyet edenler…
İletişim Başkanlığımız, tüm bu çalışmaları öğretmenlerimizden doktorlarımıza, iş insanlarımızdan çiftçilerimize, milletvekillerimizden emeklilerimize kadar her bir vatandaşımıza duyurur. Özgür Özel, siyasilerle ilgili olanı diline dolamış; bizi meydanlarda yuhalatıp sindirmeye çalışıyor. Biz, bütün arkadaşlarımızla birlikte hakikat mücadelemizi vermeye devam edeceğiz, bizi sindiremezsiniz, korkutamazsınız. Hakikate kulaklarını tıkamayan kim varsa onlara sözümüzü ulaştırmak için gayret etmeye devam edeceğiz."
Sofradaki kriz büyüyor, et bitti şimdi de süt bitiyor! CHP'li Başevirgen: "Bu gidişle ülke kendi sütünü bile üretemez hale gelecek"114 izlenme
CHP delegeleri mesai başlar başlamaz noterin kapısına koştu24 izlenme
AKP'li Özçınar SMA kampanyasını şikâyet etti!38 izlenme
Fatih Altaylı çıldırtacak haberi verdi: "Yüzde 60 zam geliyor"50 izlenme
Otobüs ve uçak bileti fiyatları uçtu, halk trene yöneldi!43 izlenme
Halkın canına tak etti: "Öldük öldük!"35 izlenme
Sezen Aksu’dan büyük ayıp! Cezaevinde olan Merdan Yanardağ’ı icraya verdi57 izlenme
Yağcı'nın övgüleri işe yaradı... Liste başında!266 izlenme
Meral Akşener'e 'Genel Başkanım' diyen nikâh memurunun görevden alındığı ortaya çıktı!
CHP'li Belediye Başkanı açıkladı: "Su faturalarında yüzde 50 indirim dönemi başlıyor"
AKP'de çatlak, Grup Başkanvekili 'çoklu baro' düzenlemesine karşı çıktı!
Kızılay'da dudak uçaklatan maaşların altından AKP'liler çıktı!