Yüksek Seçim Kurulu’nun bilgi işlem merkezinin bulunduğu binanın elektrik ihtiyacının karşılandığı tüm alternatif hatların, trafoların ve binada mevcut jeneratörün kontrol ve bakımları yapıldı. İhtiyaç halinde kullanılmak üzere bir mobil jeneratör daha tahsis edildi. Enerji Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, elektrik üretimiletimdağıtım ile petrol ve doğal gaz hizmetlerinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması ve olası aksaklıklara hızlı şekilde müdahale edilerek giderilmesi ve bunu takip etmek için, TEİAŞ, TEDAŞ, EÜAŞ, BOTAŞ ve Elektrik Dağıtım Şirketleri bünyesinde kriz merkezleri oluşturuldu. Seçim günü doğalgaz ve petrol iletiminde 466 personel, elektrik iletiminde 2 bin 15 personel, elektrik dağıtımında 17 bin 853 personel ve elektrik üretiminde 257 personel olmak üzere toplam 20 bin 581 personel görev yapacak.
HER SEÇİM KURULUNA BİR JENERATÖR
Hürriyet'in haberine göre, seçim kurullarının bulunduğu lokasyonu besleyen elektrik dağıtım şebekesinin kontrol ve bakımları yapıldı. Seçim kurullarının mevcut jeneratörlerinin bakımı da yapıldı. Jeneratörü bulunmayan seçim kurullarının talep etmesi halinde uygun güçte mobil jeneratörler temin edilecek. Her bir seçim kurulunun bulunduğu lokasyonda bugünden itibaren 1 Nisan saat 08.00’a kadar arıza müdahale ekipleri hazır olacak.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/trafolardakedionlemi388755h
Davası ertelenen Dilruba Kayserilioğlu: "Fikirlerimin arkasındayım"33 izlenme
Anneler Günü’nde yürek sızlatan isyan! Günde en az bir kadın katlediliyor46 izlenme
Taksim'deki saldırıda kızıyla ölen Yusuf, mağazadaki eşini bekliyormuş43 izlenme
AKP’nin kindar nesil ajandası: MEB’in yeni müfredatı her yönüyle “siyasal İslam ideolojisi” içeriyor42 izlenme
Yeni rektörün ilk icraatı: Atanır atanmaz Atatürk portresini küçülttü36 izlenme
Şehir hastanelerine 111.1 milyar lira aktı21 izlenme
Cumhur İttifakı belediyeleri borç batağında bırakmıştı: Mehmet Şimşek CHP’li belediyelerden tahsilata başlıyor32 izlenme
Canan Kaftancıoğlu hakkında, Fahrettin Altun'a hakaretten iddianame!58 izlenme
Corona virüsle mücadele sürecinde yaşanan aksaklıklara AKP’liler de dayanamadı!
Polisten Saraçhane'de sert müdahale! Çok sayıda genç gözaltına alındı
Resmi rakam açıklandı: Bedelliden devletin kasasına 9.5 milyar TL girdi
Adli Tıp: Metin Lokumcu'nun ölümünde biber gazının etkisi var