CHP’li Gürsel Tekin, eskiden muhalif olan Numan Kurtulmuş’un İsrail ile ilgili sözlerimi yeniden sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kurtulmuş, yine kendisi gibi o dönem muhalif olan şimdinin A Haber spikeri Erkan Tan ile röportaj yapıyor. Kurtulmuş röportajda AKP’nin İsrail’e verdiği desteği anlatırken isyan ediyor. Kurtulmuş, AKP sayesinde İsrail’in büyük bir zafer elde ettiğinin de altını çiziyor.
“Bakın bu fakir 9 ay dilimde tüy bitti. Geçtiğimiz sene 2010 yılının Mayıs ayında Türkiye, İsrail’in OECD üyeliğini onayladı. 9 ay boyunca her vesileyle söyledim. Dedim yapmayın Mayıs ayında önünüze gelecek. İsrail ile 1963’ten beri OECD’nin üyesiyiz. Veto ettiğimiz taktirde İsrail’in üye olması mümkün değil. İsrail’i veto edin, İsrail üye olmasın dedim. Daha evvel İsveç, Norveç birçok ülke etmiş. Ne yazık ki 2010 yılında Türkiye Mayıs ayında kabul etti ve İsrail 1967 savaşlarından bu yana en büyük diplomatik zaferini Türkiye vasıtasıyla kazandı.”
Şu an A Haber’de AKP’yi canhıraş savunan Erkan Tan da araya girerek yani “One Minute”den sonra diye sordu. Numan Kurtulmuş da “evet” dedi.
Kaynak: TELE1
Avukatı açıkladı: "Tutuklanan öğrenciyi uykusunda “teröristsin” diyerek boğmaya çalıştılar!"
Erdoğan’ın doğalgaz müjdesine Cemal Enginyurt'tan olay yorum
#SeniSevmekNeGüzel
Kılıçdaroğlu’na saldıran Sarıgün’e dün ‘kahraman’ demişti, bugün paylaşımını sildi!
Maduro’nun New York’ta uçaktan indirildiği anların en net görüntüleri ortaya çıktı
İthal patatesi Bakan’ın firması mı getirecek?
MEB'den karma eğitim açıklaması
CHP Genel Merkezi'ne polis müdahalesi sonrası İmamoğlu'ndan flaş çağrı
Skandal hareket! Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat attı, AKP'li belediye başkanı tepki göstermedi!
Boğaziçi Üniversitesi’nin kapısına takılan kelepçeyle ilgili inceleme başlatıldı!