Ekmeğe gelen zam sonrasında Halk Ekmek büfeleri önlerinde ucuz ekmek kuyrukları devam ediyor. Artan un fiyatlarına paralel olarak ekmeğin fiyatı da arttı. Vatandaşlar ucuz ekmeğe uluşmak adına saatlerce sıra bekliyor.
Ramazanın da gelmesiyle pideler sofralarda yerini almaya başladı. Zamlardan pide de nasibini aldı. Vatandaşlar ucuz pide için belediye iştiraklerinin yolunu tuttu.

Sosyal medyada yayılan bir görüntü gündem oldu. Ankara Batıkent Halk Ekmek bayisinde çekildiği öne sürülen görüntülerde yüzlerce kişi ucuz ekmek kuyruğuna girdi.
Ayrıca, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG satışa çıktı. Togg’un fiyatları da Toog T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. AKP iktidarı ise Togg'un fiyatının herkesin alabileceği düzeyde olduğunu söylemişti.

TÜRKİYE’NİN EKMEK KUYRUĞU DÜNYA BASININDA
Öte yandan dünyaca ünlü The New York Times gazetesi, İstanbul’da yaşanan ekmek kuyruklarını haberleştirdi.
Gazetenin bugünkü sayfasında geniş yer alan haberde fırıncıların artan un fiyatlarına rağmen fiyat kontrolü nedeniyle faaliyet sürdüremeyecek hale geldiklerini dikkat çekerek, halkın belediyeler tarafından satılan ucuz ekmeklere yöneldiğini ve uzun kuyruklar oluştuğunu yazmış.
Gazetenin “Artan maliyetler, fiyat kontrolleri ve azalan satışlarla bunalan fırıncılar, yoksullaşmış müşterileri devlet tarafından sağlanan ucuz somun için sıraya giriyorlar.” diye cümlesi dikkat çekti.
Yeniçağ
Uyguladığı politikalarla enflasyonu ve krizi patlatan Erdoğan, 2018'den beri ekonomide bakın kaç kez sabır istedi!25 izlenme
Mazbatasını alan İmamoğlu’ndan ‘Tuzla’ çıkışı: "Verin arkadaşıma mazbatasını"28 izlenme
24 Haziran gecesi saat saat neler yaşandı? İşte saat saat yaşananlar1098 izlenme
‘Ülkede OHAL devalüasyonu var’213 izlenme
Kayseri’de toplanan şehit aileleri: Bahçeli’ye de yazıklar olsun, hepsine yazıklar olsun. Bizim çocuklarımızın hesabını kim verecek"18 izlenme
Bunları kimden ve neden saklıyorsunuz ? 'Kontrollü gidiyordu ama UMRE işi herşeyi mahvetti ! Artık vaka sayısını binlerle konuşabiliriz !'432 izlenme
Giydiğiniz hangi marka, alışveriş yaptığınız hangi mağaza, kaldığınız hangi otel katarlıların?54 izlenme
Piyasalar Gözü Amerikan Merkez Bankasına Çevirdi Bugün Faiz Kararları Açıklanacak27 izlenme
Dünyaca ünlü markalara çalışıyordu! 64 yıllık tekstil devi Emek Kumaş konkordato ilan etti
'Eski bir Atatürk düşmanıydım, tarih kitaplarını okudukça, din yüzünden insanları sömürüp, binlerce insanı birbirine kırdıran Müslüman’ları okudukça Atatürk’e rahmet okudum !'
AKP döneminde İBB başkanına tam '18 makam odası' tahsis etmişler ! İşte İBB’deki israf !
Murat Kurum'un 'bedava çorba' vaadine Deniz Zeyrek'ten günün yorumu: "İktidarın 21 yıllık özetini bu kadar güzel yapamazdım"