Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ederken; ülkenin çeşitli yerlerinden 'usulsüzlük' haberleri geliyor.
Denizli Pamukkale’de Hürriyet Ortaokulu'nda 1128 nolu sandıkta oyunu kullanan G.Ş. daha sonra 1141 nolu sandıkta da oy kullanmaya çalıştı.
Sol Haber’in aktardığına göre, durumu fark eden TKP'li müşahitler G.Ş.'nin ikinci kez oy kullanmasına engel oldular.
Denizli'de ikinci kez oy kullanmaya çalışan polisleri TKP müşahitlerinin engellemesine yönelik haberi paylaşan TKP Genel Sekreteri Okuyan, "Bu konuyu sürekli gündeme getirdik. YSK’da temsilcisi bulunan partiler dinlemediler bile. Görev kağıdı ile defalarca oy kullanan polislerin seçimlere etkisi seçmen yazılan yabancılardan daha fazla. Görev kağıdını fotokopi ile çoğaltıp istedikleri kadar oy veriyorlar" diyerek tepki gösterdi.
Gerçek Gündem
Ensar Vakfı ve TÜRGEV Kılıçdaroğlu’nu yalanlayamadı!45 izlenme
Aziz İhsan Aktaş’ı ortaklıktan atıp en kârlı şirketleri aldılar23 izlenme
Operasyon zammı kapıda19 izlenme
Bodrum'da rant tam gaz! Arkeolojik alan bu hale geldi37 izlenme
Hekim sayısında Kamboçya’nın bile gerisindeyiz!29 izlenme
AKP’li vekilin eşine kıyak atama!322 izlenme
AKP ve MHP'li üyeler de 'evet' dedi: CHP'li başkan o anda gözyaşlarını tutamadı!16 izlenme
Duyduk duymadık demeyin ! Fethullah Peygamberle canlı görüşüyormuş :))2686 izlenme
ÇEDES Projesi'yle gerici faaliyetler giderek yaygınlaşıyor: Öğrencilere 'şeytan taşlama' dersi verdiler!
"Kardak Kahramanı" böyle veda etti
Bu Geceden İtibaren Akaryakıta İndirim Geliyor!
Sedat Peker'in gündeme getirdiği Demirören'in Ziraat Bankası’ndan aldığı 750 milyon dolarlık kredi 'sır' oldu!