Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ederken; ülkenin çeşitli yerlerinden 'usulsüzlük' haberleri geliyor.
Denizli Pamukkale’de Hürriyet Ortaokulu'nda 1128 nolu sandıkta oyunu kullanan G.Ş. daha sonra 1141 nolu sandıkta da oy kullanmaya çalıştı.
Sol Haber’in aktardığına göre, durumu fark eden TKP'li müşahitler G.Ş.'nin ikinci kez oy kullanmasına engel oldular.
Denizli'de ikinci kez oy kullanmaya çalışan polisleri TKP müşahitlerinin engellemesine yönelik haberi paylaşan TKP Genel Sekreteri Okuyan, "Bu konuyu sürekli gündeme getirdik. YSK’da temsilcisi bulunan partiler dinlemediler bile. Görev kağıdı ile defalarca oy kullanan polislerin seçimlere etkisi seçmen yazılan yabancılardan daha fazla. Görev kağıdını fotokopi ile çoğaltıp istedikleri kadar oy veriyorlar" diyerek tepki gösterdi.
Gerçek Gündem
Bildiri tartışması: Balık oltalarıyla mı darbe yapacaklar?82 izlenme
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Depremzedelerle Birlikte İftar Yaptı34 izlenme
Ayasofya önünde açılan o pankartı tutan isim gözaltına alındı sonra neler anlattı?559 izlenme
Bahçeli, öldürülen eski yol arkadaşı Sinan Ateş'in adını anmadı48 izlenme
AKP'li Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Rolex savunması: "Saatimi takmaya devam edeceğim"27 izlenme
AKP'li Metiner: Kürdistan hükümeti var, selamlıyoruz146 izlenme
Son zamanların en hararetli yayını! Cem Küçük ve Ersan Şen birbirine girdi.33 izlenme
İstiklal bombacısının yakalandığı evin sahibi gözaltında!88 izlenme