ENDONEZYA TV'LERİNDE
Yaklaşık 3 milyon lira haksız kazanç elde eden şebekeye düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Doğan K.'nın ise operasyonlardan önce Bali adasına kaçtığı belirlendi. Doğan K. Bali'de de aynı yöntemle dolandırıcılık yapınca Endonezya polisi tarafından gözaltına alındı. Şebeke liderinin Türkiye'ye iadesi bekleniyor. Doğan K.'nın gözaltına alınması ve evinde yapılan arama Endonezya TV'lerinde yayınlandı.
ÇOK SAYIDA POS CİHAZI ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, farklı kişiler adına düzenlenmiş banka ve kredi kartları, pos cihazları, bilgisayarlar ve ATM kamera düzeneği ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 13'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla, 2'si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
Şüphelilerin ele geçirildikleri kart bilgileriyle ATM'lerinden para çekme anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Meclis çocukların! "Bugün burada bu yüce mecliste bir çocuk olarak sesimi duyurabiliyorum. Bu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı cumhuriyetin eseridir!"
“Bye bye Erdoğan” pankartı asan CHP’li Başkan emniyete çağrıldı!
İşte AKP'nin muhteşem sağlık reformu 'Tek Ayak Üzerinde' sıra beklemek !
İsyan ettiren bir haber daha! Yeni doğum yapan eşini hastane odasında bıçakladı
Tepkiler çığ gibi büyüdü AKP geri adım attı!
Konkordatolar fren tutmuyor
Mansur Yavaş'a operasyon gelirse olacaklar 19 Mart'tan belli: Piyasalara bedelini açıkladı
Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretleri belli oldu: 1181 liraya kadar çıkıyor!
İmamoğlu’na operasyon savaş yıkımı yapmış
Bakan Koca yeni vaka ve vefat sayısını açıkladı: 27.197 yeni vaka tespit edilirken, 221 kişi hayatını kaybetti, 20.458 kişi sağlığına kavuştu!