Aydın Efeler’deki Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) ait Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda 25 Ekim’de meydana gelen asansör faciasında 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeren Ertaş’ın hayatını kaybetmesinin ardından benzer bir facianın ucundan dönüldü.
Barınamıyoruz Hareketi, Kastamonu’da KYK’ya ait Baharzade Feride Hanım Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin de mahsur kaldıkları asansörün iki kat aşağı kaydığını söyleyen öğrencilerin videosunu paylaştı.
Barınamıyoruz Hareketi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kastamonu Baharzade Feride Hanım Kız #kykyurdu ÖĞRENCİLER ASANSÖRDE KALDI, ASANSÖR 2 KAT AŞAĞI KAYDI. “Bir kaç kişinin daha mı ölmesi gerekiyor bir şeylerin olması için” Biz yaşamak istiyoruz. Yurtları denetleyin. Can güvenliğini sağlayın. ARTIK YETER. Bir kişi daha ölmesin!” ifadelerine yer verildi.
Tele1
Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada bu sözlerle ömür biçti: "Yeni ekonomik model en geç Şubat'ta defnedilir!"64 izlenme
Allahım akıl ver ! Trabzonspor yenilince televizyonunu denize attı :))242 izlenme
Dilan Polat’ın o sözleri yeniden gündem oldu: “Allah yürü ya kulum derse o paraları kazanabiliyorsun”36 izlenme
'AKP’nin, THK üzerinde başka planları olabilir'63 izlenme
İstanbul'da 24 Şubat Pazartesi okullar tatil mi? Herkes bu geceye hazır olsun, 3 derece birden...115 izlenme
Bakan soru önergesini yanıtladı: Üniversite öğrencileri okulu bırakıyor10 izlenme
Kabul ettiler! Ulaştırma Bakanı’ndan ‘yeni havalimanı’ itirafı98 izlenme
Zonguldak’ta batan gemideki 11 mürettebattan hala haber yok28 izlenme