Vergi uzmanı Ozan Bingöl, 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi Ankara 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Bugün FOX TV’de canlı yayına katılan Bingöl, seçim bölgesindeki rakibinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“ALTINA MAKAM ARABALARI VAR”
– Bu seçimde adil bir yarıştan, rekabet eşitliğinden bahsedebilir miyiz? Bir tarafta Cumhurbaşkanı Yardımcısı var… Altında makam arabaları, kamu kaynakları, hazine yardımları, hesapsız makam harcamaları. Bir tarafta da canla başla yürüttüğümüz bir mücadele var.
– Ama biz bir tek şeye inandık; halkın vicdanına, halkın iradesine ve halkın oyuna… Ayrıca mücadele sadece sahada göründüğü gibi de değil bu arada. Benim Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adaylığım açıklandığı gün başka bir olay da yaşadık biz.
“BAKANLIĞI TARİKATLARA TESLİM EDENLER…”
– Eşim birkaç yıldır Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevlendirme ile çalışıyordu. Adaylığım açıklandıktan sonra, üzerinden daha 24 saat geçmeden bakanlıktaki görevlendirmesi sonlandırıldı.
– Milli Eğitim Bakanlığı'nı tarikatlara, cemaatlere teslim edenler, 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirilmesine göz yumanlar benim adaylığım açıklandıktan sonra daha 24 saat geçmeden eşimin bakanlıktaki görevlendirmesini sonlandırdılar.
“BEN KORKUYU MADIMAK’TA BIRAKTIM”
Ozan Bingöl, eşinin sürüyüp sürülmediği yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi:
“Tekrar okuluna gönderildi. Burada biz adil rekabetten bahsedebilir miyiz? Orada bu işi yapanlar, sorumlu olanlar şunu bilsinler. Biz korkmayacağız, sinmeyeceğiz, çalışmaya devam edeceğiz. Şunu da unutmasınlar: Ben korkuyu 12 yaşında Madımak'ta bıraktım zaten.” (ANKA)
Sözcü
YSK Başkanı Güven 'Seçim başlamadan seçim güvenliğini tartışmak doğru değil' İş bittikten sonra mı tartışılacak?496 izlenme
CHP'ye akın akın üye oluyorlar! Önseçim için ilk kez tarih verildi17 izlenme
İzmir Karşıyaka'da çıkan orman yangını büyüdü: Şehre kül yağıyor41 izlenme
Sezen Aksu için 'beyinlerine sıkacağız' diyen AKP'li isme 57 milyonluk ihale!38 izlenme
Narin Güran soruşturmasında kritik tarih belli oldu: "Çok önemli gelişmeler yaşanacak"51 izlenme
Timur Soykan 'Zindaşti'nin serbest bırakılmasında Burhan Kuzu yalnız değildi'139 izlenme
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “ LİYAKATLI BİR ATAMA DAHA ”495 izlenme
EYT’de tazminat ve maaş maliyeti belli oldu26 izlenme
Erk Acarer Sinan Ateş cinayetiyle ilgili şok iddialarda bulundu, tetikçinin ifadelerini yayınladı!
CHP'den soru önergesi: 'Ölüm nedeni, Kovid-19 yerine zatürre mi yazılıyor?'
Ortadoğu uzmanı usta gazeteci Hüsnü Mahalli'den çok çarpıcı Kudüs yorumu !
CHP adliyede: Ana muhalefet 'zorlu bir Eylül' bekliyor