Timur Soykan'a desteğe gittiler, Vatan Emniyet'in önü de miting meydanına dönüştü!

37 izlenme 05 Temmuz 2025
Reklamlar

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımlarından dolayı gözaltına alındı. Gözaltı haberini duyan vatandaşlar, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önüne akın etti. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de katıldığı buluşmada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tarihi Amasya mitingi dinletiliyor.


Sabahın erken saatlerinde CHP'li belediyelere yönelik yeni bir operasyon dalgası başlatılırken, akşam saatlerinde ise gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı.

Soykan'ın sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek gözaltına alındığı öğrenildi.

vatan-emniyet.png

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI VATAN EMNİYET'TE

Gözaltı haberinin ardından çok sayıda vatandaş ve İstanbul CHP İl Başkanlığı, Timur Soykan'a destek için Vatan Emniyet'in önüne akın etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de katıldığı buluşmada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tarihi Amasya mitingi dinletiliyor.

Grup, sık sık "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber, ya hiç birimiz""Tutdere Başkan yalnız değildir" ve "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" sloganları atıyor.

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tartışılan fotoğrafla ilgili açıklama: “Yerel kıyafetleriyle seminerlerde konuşmacı olarak yer alan bilim insanları” Narin Güran’ın babası katilin kim olduğunu açıkladı İstanbul'a artık Suriyeli giremeyecek! Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan'ın şikâyetinde dikkat çeken ifadeler! 'Tek başına bu suçu işleyemez'