Terör örgütü PKK’nın kendisini feshetme ve silah bırakma kararı sonrası ilginç gelişmeler yaşanıyor.
Terör örgütünün silahlı kanadı HPG’nin yazılı açıklamasına göre; HPG Komuta Konseyi Üyesi ve “Batı Zap Eyaleti Komutanı” Mordem Çewlîk kod isimli Bulut Kişin yaşamını yitirdi.
Yapılan açıklamada Bulut Kişin’in 11 Ağustos 2025 tarihinde savaş tünelinde geçirdiği bir “kaza” sonucu yaşamını yitirdiği ifade edildi.
Olayda yanında bulunan iki PKK üyesinin de ağır yaralandığı belirtildi. Yaşamını yitirdiğin de ‘eyalet komutanı’ olduğu belirtilen Bulut Kişin’in ‘kaza’ olarak belirtilen ölümüne ilişkin ayrıntı verilmedi.

PKK'lı terörist Bulut Kişin
Mordem Çewlîk kod isimli Bulut Kişin, PKK’nın 11 Temmuz’daki sembolik silah yakma töreni sonrası dönemde yaşanan ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.
Sözcü
Spor dünyasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları! ‘Hakem golünü vermedi mi, bir daha atacaksın!’77 izlenme
Akşener: Sakın sizi, Gezi’de de FETÖ aldatmış olmasın156 izlenme
Akaryakıtta vergi arttı: Benzin ve motorine dev zam!39 izlenme
Ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki hakaret davasını Depp kazandı.27 izlenme
Merkez Bankası Başkanı Erkan, en yakınına kadın yönetici atadı22 izlenme
İşte batışın acı fotoğrafları438 izlenme
Pasaport, ehliyet, IMEI, trafik cezaları… Her şey değişiyor! 2026’da zam yağmuru geliyor6 izlenme
Esnaf isyan etti! "Tarlamızı sattık şimdi sıra evde"50 izlenme