“Sonradan anladık ki Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş..."
AKP ve MHP’nin Ankara adayı Özhaseki’nin ülkücülere yönelik ilginç ifadeleri ortaya çıktı. Özhaseki, “Sonradan anladık ki Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” dedi.
AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki’nin ülkücüler için söylediği ifadeler ortaya çıktı. Özhaseki, 2004 yılında yaptığı bir konuşmada “Sonradan anladık ki Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” ifadelerini kullandı.
'MİLLİYETÇİ CAMİA ÖZHASEKİ’NİN ETRAFINDA KENETLENECEK'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Özhaseki’ye gerçekleştirdiği ziyarette şu ifadeleri kullandı:
"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oluşması sırasında başlatılmış olan Yenikapı ruhu, Cumhur İttifakı anlayışı süresi içerisinde MHP, Adalet ve Kalkınma Partisi bu seçimde de bir gönül birliği, sağduyu birlikteliğiyle hareket etmektedir. Adayımız Sayın Özhaseki'dir ve milliyetçi camia bütün kurum ve kuruluşlarıyla, davasına gönül vermiş arkadaşlarıyla Sayın Özhaseki'nin etrafında kenetlenerek çalışmalarını sürdürecektir. Ben inanıyorum ki 1 Nisan aynı zamanda Türkiye’de mahalli idareler seçimlerin başarısıyla sonuçlanırken, Ankara da değerli bir yönetime kavuşarak Sayın Özhaseki'nin başkanlığında bir güzel hizmet sürecini sürdürecektir. Allah kendilerine yardımcı olsun, başarılar diliyorum."
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/ozhasekininsozleriittifakdagitirulkucuhareketuluslararasih117492.html
Hiçbir ankette bu kadar kesin sonuç alınamamıştı: Türkiye duruşmalardan canlı yayın istiyor mu?6 izlenme
Kızılaydan Acil Duyuru: "Kan Bağışı Günlere Yayılmalı"20 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' davasında son durum! Tutuklu sanıktan Fırat Sarı itirafı: "Ne derse onu yaptım"24 izlenme
Yaz Aylarında Vazgeçilmeziniz Olacak Serinleten 7 Lezzet26 izlenme
Bakan Şimşek müjdeyi verdi! İhracatçılara yeni finansman imkanları geliyor20 izlenme
Halil Konakçı hakkında soruşturma yürüten Diyanet müfettişi görevden alındı17 izlenme
Asıl cinayet işte budur! Bursa'da zabıta 'Kimsem yok benim oğlum, almayın' demesine rağmen 80 yaşındaki kadının domates tezgâhına el koydu!58 izlenme
Osmangazi Köprüsü 400 milyon dolara satışa çıktı!41 izlenme