Haber3'te yer alan bilgilere göre, İzmir’in Konak ilçesinde bir tekel bayi işletmecisi, dükkanına astığı afişe, “Arkadaşlar, sayın müşterilerim, her gün zam zam zam gelmektedir. Akşam aldığınız ürünü sabah aynı fiyata alamıyorsunuz. Bunda benim bir suçum yok. Memleketi ben yönetmiyorum. Zamları ben yapmıyorum. Lütfen beni suçlamayın. O kadar” notunu düştü.
Esnafın dükkanına astığı uyarı afişi, sosyal medyada gündem oldu. İzmir’den haberlerin yer aldığı bir hesapta paylaşılan afişe binlerce beğeni ve yorum yapıldı.
Öte yandan 4 gün önce Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Twitter hesabı üzerinden Pernod Ricard içki grubuna zam geleceğini açıklamıştı,
TBYD Başkanı Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bir zam da pernod içki grubuna" ifadelerini kullanarak bir görsel eklemesi yaptı.
Ayrıca TBYD Başkanı Dündar, dün de Mey içki grubuna ayın 19'unda yüzde 15 zam geleceğini duyurmuştu.
6 Eylül tarihinde Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şaraba yüzde 20 ila 25 arası zam geldiğini açıklamıştı.
11 yıl önceki kazaya 8.8 milyarlık fatura!56 izlenme
Arap Birliği'nden "Türkiye karşıtı metin" iddiası421 izlenme
Müebbet almıştı: Narin'in ağabeyi Yargıtay'a başvurdu14 izlenme
'Gizlenen' TÜİK verileriyle seçimlerin kaderini değiştirecek iddialar: 'Bir şey olmasa bile bir şeyler oluyor'64 izlenme
Çanakkale Şehitleri Anıtı’nın mimarı Doğan Erginbaş vefat etti144 izlenme
Soğuk havalarda kalp krizi riski daha yüksek28 izlenme
‘Kimse yok mu?’ diye diye paraları götürdüler!369 izlenme
Herkesten saklanan belge ortaya çıktı! Konu: Şeker Fabrikalarının satışı1156 izlenme
Ev kiralarından şikâyetçi olduğunu söyleyen Hafize Gaye Erkan’dan milyonluk villada parti
Bu ülkenin evlatlarına bunu reva gördüler: KYK'da öğrenciler yer yatağına mahkum edildi
İmamoğlu'ndan Akşener'e yanıt: "Artık muhatap olmayacağım"
Döviz işlemlerine getirilen vergi ve komisyonlardan sonra Kapalıçarşı’da işlem hacmi uçtu!