CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ve ilçe örgütü ile birlikte Avcılar Merkez Mahallesi Çarşamba Pazarı'nda pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Bir vatandaş, Kaftancıoğlu'nun “İyi misiniz?” sorusuna, “Nasıl iyi olalım? Görüyorsunuz işte, neresi iyi olsun? Pazara geldim dolaşıyorum işte, ortada bir şey yok…” sözleriyle karşılık verdi.

Pazardaki bir esnaf da iktidara tepki göstererek, “İçimiz acıyorsa hükümeti bu yerel seçimlerde acıtacağız” dedi.

“DERDİN KAYNAĞI BELLİ”
Kaftancıoğlu, ziyaretine ilişkin videoyu sosyal medya hesabından, “Mutfaklarda yangın büyüyor… Avcılar Merkez Mah. Çarşamba pazarında zamların çarptığı vatandaşlarımızla buluştuk. Derdin kaynağı belli, derman hepimizde…” notu ile paylaştı.
Sözcü
Suudi Arabistan ve Emirlikler’den Türk müteahhitlere de boykot!82 izlenme
İmam hatip lisesinin tartışma yaratan ‘gurur’ tablosu: Tüm öğrenciler Suriyeli neredeyse Türk yok!54 izlenme
Borç 6 trilyona koşuyor14 izlenme
Ekonomi yönetiminin gurur tablosu! Herkesi geride bırakıp ilk üçe yerleştik28 izlenme
Özgür Özel tüm programlarını iptal edip İstanbul'a geliyor24 izlenme
Yoksulluk beslenme çantasını da vurdu38 izlenme
Tecavüzcü Musa Orhan tahliye olunca İpek Er'in ailesi isyan etti! 'Onun kızı olsaydı, o katili serbest bırakıp seyirci mi kalacaktı?'255 izlenme
Umre dönüşü 14 gün kuralına uymayan 5 kişi karantinaya alındı!153 izlenme
CHP'li Gürsel Tekin: 18 arsayı FETÖ'ye tahsis eden Başkan yapıldı
Konvoyu Türk taksici görüntüledi: İngiltere Başbakanı ‘itibardan tasarruf olmayacağını’ daha öğrenememiş!
CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
CHP'li Yavuzyılmaz "AKP’nin belgeli helikopter vurgunu!" diyerek açıkladı