31 Mart yerel seçimlerine 21 gün kala partililer arasındaki seçim heyecanı da alevlendi. 31 Mart'ta Konya Cihanbeyli'nde seçimin AKP adayı ve mevcut belediye başkanı Mehmet Kale ile Cihanbeyli belediye başkan yardımcılığından istifa ederek Saadet Partisi'nden aday olan Mehmet Satılmış'ın arasında geçmesi bekleniyor. Aynı cadde üzerine seçim plaftormu kuran iki parti, geçtiğimiz günlerde aynı gün aynı saatlerde gece buluşması düzenlemek isteyince partililer arasında arbede yaşandı.
Düzenledikleri konvoy ile Saadet Partisi seçim bürosunun önünden AKP seçim bürosuna geçen partililer, seçim bürosuna gitmekte olan Saadet konvoyunun önünü traktörle kestiler. Polis arabasından yapılan anonsta, traktöre daha önce bu alana girmemesi uyarısı yapıldığı belirtilirken, bazı AKP'lilerin de partilileri sakinleştirmeye çalışarak yolu açmak için uğraştıkları görüldü.
Bir süre sonra açılan yoldan geçmekte olan bazı araçları “O bizden, vurmayın” diye bırakan partililer daha sonra diğer araçları yumruklamaya devam ettiler. Her iki parti temsilcilerinden birçok kimsenin yakın akraba ilişkilerinin olduğu Cihanbeyli'de, yaşanan arbedenin ardından yaralanan olmazken 3 araçta maddi hasar meydana geldi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/tehlikeligerginlikakplilersaadetpartisikonvoyununonunutraktorlekestisondakika3854185/?fbclid=IwAR32sA7slziMKIxTpUKRTza94j88BKguOugMjMlYUiqNAHRmxksN70eJ_9Y
Çanakkale’deki 10 Kasım anmasında sirenlerin erken çalınmasıyla ilgili 2 öğretmen açığa alındı!114 izlenme
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Halil Konakçı'nın açıklaması tepki çekti: 'Cennette ergenliğe yeni giren eşleriniz olacak'42 izlenme
İslamcılar iyice sapıttı! 'Sakal bırakmayan erkeği kadın zannedersin, başka düşünceye girersin'629 izlenme
Akaryakıt fiyatlarında büyük yükseliş! Bir zam haberi daha geldi! İşte akaryakıtta son rakamlar...17 izlenme
2023'te miting yapıp açıldı dediler ama iki seçim arası Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi uçtu38 izlenme
Sigara tiryakilerini çileden çıkaracak zam: '100 TL de olsa içerim' sözü gerçek oldu20 izlenme
Şimşek programında enflasyon fiyaskosu11 izlenme
Sedat Peker'den yeni açıklama! "Haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım"78 izlenme
'Babam rüşvet alıyor' demişti: AKP’li başkanın oğlu, kasadaki dolarları çalıp yerine sahtesini koymuş!
Erdoğan kuzenini Danıştay üyesi yaptı!
Narin cinayetinde yok edilen kanıtlar balkonda asılı bulundu! Ferit Demir görüntüleri ortaya çıkardı
Hitler ve Erdoğan'ın, siyasi hayatlarındaki inanılmaz benzerlikler !