İstanbul’da oy kullanılan 31 bin 186 sandığın yüzde yüzde 88.6'sında geçersiz oyların sayımı tamamlandı.
Son YSK seçim sonuçları verilerine göre; Ekrem İmamoğlu, 15 bin 871 oyla önde görünüyor.
Süreç bu şekilde devam ederken AKP'den İstanbul'un tamamında oyların tekrar sayılması talebi geldi.
AKP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul'daki 38 ilçede oyların yeniden sayılması talebine ilişkin dilekçesini, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) gönderilmek üzere İl Seçim Kurulu'na verdi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, Büyükçekmece'de seçimin iptaliyle ilgili talepleri olduğunu bildirdi.
Tüm bunlar yaşanırken sosyal medya üzerinden 31 Mart Yerel Seçimleri'nde en fazla oyu alan Ekrem İmamoğlu'na ölüm tehditleri başladı. Menzil tarikatından olduğu iddia edilen kişiler İmamoğlu'na ölüm tehditleri yağdırdı.


Twitter hesabında kendini oyuncu olarak tanıtan, daha önceki tweetlerinden Menzil Tarikatı üyesi olduğu anlaşılan onaylı twitter hesabı sahibi Recep Terzi isimli kullanıcı, "İmamoğlu mazbata yerine imamın kayığına binecekmiş. #OrganizeUsulsüzlük" diye yazdı. Terzi'nin tweetinin altına yine Menzil Tarikatı mensubu olduğu anlaşılan Ehlibeyt isimli twitter hesabı, "İyi olur. Biz de helvasını yeriz ardından" ifadelerini kullandı.

Bu tweetlerin altına yüzlerce tepki geldi. Tepki gösteren vatandaşlar Terzi'nin suç işlediğini belirterek Emniyet Genel Müdürlüğü'nü ve İçişleri Bakanlığı'nı göreve çağırdı. Terzi, bu yorumlara rağmen tweeti silmedi ve bu konu hakkında bir açıklama yapmadı. Tam aksine kendi tweetini retweet yaptı.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERİ SUÇLADI
Terzi bir başka tweetinde kendi yazdıklarını görmezden gelerek CHP yöneticilieri suçladı ve "Halkı kin ve nefrete sevk eden chp yetkilileri YSK yı hala tehdit eder vaziyette.!
Eşkiya istanbula hakim olamaz." diye yazdı.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/tarikatcilardanekremimamoglunaolumtehditlerih124116.html
AKP ilçe başkanlığı FETÖ'nün kullandığı sözlerle halka çağrı yaptı!12 izlenme
CHP 36. Olağan Kurultayı’nda yeni genel başkan belli oldu871 izlenme
2 boğaz köprüsü de satılıyor!628 izlenme
Wushu Federasyonu'nda skandallar bitmiyor! Parayı aldılar belge yok!88 izlenme
Ali Erbaş tasarruf dinlemiyor! Başkent’in lüks semtindeki villa diyanet bütçesinden27 izlenme
İsrail Askeri Herkesin Gözü Önünde Al Jazeera Muhabirini Öldürdü37 izlenme
AKP’li başkandan AKP’li vekile ‘geçim’ eleştirisi: "Emekli maaşıyla geçinen vatandaşlar, 2 milyonluk evlerin taksitini ödeyemez"30 izlenme
Selçuk Özdağ’dan flaş açıklama: ‘Milletimiz erken seçime hazır olsun’90 izlenme
Emine Erdoğan: Kalıcı konutlarımızı bir yıl içinde yapacağız, Cumhurbaşkanımızın sözü var
Irak askerlerine pazar gününe kadar süre verdiler: Amerikalılarla aranıza 1 km mesafe koyun!
Beş yıl önce ölen vatandaşa seçmen kağıdı düzenlendi! CHP’li İlgezdi ‘Şimdiden bu seçimlerin şaibeli olduğu ortaya çıkmıştır’
Murat Kurum’dan kendi kalesine bir gol daha! ‘Çile’nin nedeni bakanlığın İBB’ye teslim etmediği araçlarmış