AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sebze Meyveciler Odası, Balıkesir Tuhafiyeciler Odası üyeleri ve aileleriyle Balkonuk Düğün Salonu’ndaki iftar programında bir araya geldi.
Balıkesir’deki iş insanları ve esnafı hedef alarak tehdit içerikli konuşması dikkati çeken Yılmaz, şunları söyledi:
”Balıkesir’de Balıkesirlilerle anlaşmış bir şekilde Balıkesir’i yönetmeye devam edeceğiz ama hani ‘kurt bu kışı atlatır da yediği ayazı unutmaz’ diyorlar ya. İş adamlarına sesleniyorum, duyuyorum ki, ‘Yücel Yılmaz bu işi çok iyi öğrendi, şehri çok iyi yönetiyor, işçilere çok yüksek maaş yaptı, şehirde de herkes tarafından seviliyor. Önünü kesmezsek şöyle olur, böyle olur.’ Ben bunları duyuyorum ama cuma gününe kadar tavırlarını değiştirmezlerse sandık pazar günü önümüze gelecek. Ondan sonra da hani ‘kurt kışı atlatır yediği ayazı unutmaz’ derler ya. Bize destek sözü vermeyen, bizimle beraber bu kadar ilişkimize rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır. Bu şehre zarar vermek isteyen herkesin karşısında önce AK Parti ardından Yücel Yılmaz olacaktır.”
Kaynak: ANKA
Tele1
AKP'li belediyenin ihaleleri Meclis üyesine gitmiş: Babasının şirketine müdür oldu ihaleleri aldı
İlker Başbuğ son kitabını anlattı 'Atatürk, Fatih’i örnek aldı'
Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın devlet sırrı gibi saklanan maaş miktarı sızdı
ABD'de bir silahlı saldırı daha! Eğlence mekanına kurşun yağdırdılar: 3 ölü, 14 yaralı
Meclis'e giremeyince gerçeği gördü! "Kimse gücenmesin..."
Kürşat Ayvatoğlu yeniden gözaltına alındı! "Pudra şekeri" yalanını arkadaşları bozdu!
Ümit Özdağ'dan AKP'li Ömer Çelik'e sert sözler: "FETÖ ve Açılım rezaletleri ile binlerce insanın ölümüne neden oldunuz. Hâlâ utanmadan konuşuyorsunuz"
1354 işçi alımına 21 bin 894 kişi başvurdu
CHP'li Başarır'dan İstanbul Havalimanı hakkında flaş iddia! "3,5 milyar euro'yu bulduk"
Zeytinlikleri için direnen köylüler sağanak yağmura rağmen TBMM önünde eylemlerine devam ediyor!