İstanbul Beyoğlu’undaki binanın satış süreci tamamlandı. Frej Apartmanı, Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından, şirketin hakim ortağı Park Holding’e 780 milyon liraya satıldı. Satış bedeline ek olarak Katma Değer Vergisi (KDV) de eklenecek.
Park Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, mülkiyeti şirkette bulunan ‘yatırım amaçlı gayrimenkulün’, hakim ortak Park Holding’e satılmasına karar verildi. Satış ile kentin en değerli Art Nouveau tarzındaki görkemli yapısının piyasa değeri de gün yüzüne çıktı. Brüt 2 bin 904 metrekare alana sahip bina, 780 milyon TL+ KDV bedelle devredildi.
Sözcü
Mehmet Şimşek, Şahap Kavcıoğlu'nun atanmasını Resmi Gazete'den öğrendi iddiası33 izlenme
Arka Sokaklar'da Türkiye'nin vicdanını sızlatan 'Yenidoğan Çetesi' işlendi58 izlenme
Memur öldü saraylar kapatıldı!149 izlenme
Savaşın üç aylık yükü: Yarım milyar lira164 izlenme
Bodrum’daki esnafın son durumunu paylaşan bir vatandaş: "Lahmacunu 1000 liraya, 3 top dondurmayı 1500 liraya satan Bodrum esnafının hali"31 izlenme
Mehmet Cengiz Cennet Koyu'nda kara ile işini bitirdi sıra ona geldi: Ne valilik ne bakanlık durduramadı26 izlenme
Saray’a güven azaldı!457 izlenme
AKP ve Sabah gazetesinin bir yalanı daha 'belgelere' tosladı!42 izlenme