İstanbul Beyoğlu’undaki binanın satış süreci tamamlandı. Frej Apartmanı, Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından, şirketin hakim ortağı Park Holding’e 780 milyon liraya satıldı. Satış bedeline ek olarak Katma Değer Vergisi (KDV) de eklenecek.
Park Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, mülkiyeti şirkette bulunan ‘yatırım amaçlı gayrimenkulün’, hakim ortak Park Holding’e satılmasına karar verildi. Satış ile kentin en değerli Art Nouveau tarzındaki görkemli yapısının piyasa değeri de gün yüzüne çıktı. Brüt 2 bin 904 metrekare alana sahip bina, 780 milyon TL+ KDV bedelle devredildi.
Sözcü
Bakanlık'ta Digiturk 'Keyif Paketi' aboneliği!191 izlenme
CHP'li Karabat Meclis'te yaşanan skandalı açıkladı: "Yandaş firmaların 70 milyar liralık borçları affedildi!"20 izlenme
'Salgında dünyaya kamyon çarptıysa Türkiye’ye motorsiklet çarptı' diyen damat bakana cevabı vatandaş verdi!108 izlenme
'Atatürk'e saygı duymuyorum' demişti, TSK'ya geri döndü!21 izlenme
İYİ Partili Türkkan: Türk'e, içinde Türk geçen her şeye düşmanlar111 izlenme
İsrail'den limanlara gemi bilgilerini gizleme talimatı44 izlenme
Muhtarlar büyük oyunu bozdu ! Dolara önce burnunu sildi, sonra yaktı !439 izlenme
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş'tan flaş iddia! "Gürsel Tekin, Çerçioğlu gibi yakında gereğini yapacaktır"21 izlenme
Sokak röportajında gündem olan sözler: "Ben bir İranlıyım. Din ile memleket yöneten adama oy vermeyin"
Fethullah Gülen'i ziyaret etti, AKP'nin Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı oldu!
Elektrik ve doğalgaza yeni zamlar yolda!
Tablo ağırlaşıyor, mezar üzerine mezar kazılıyor!