Pandemi süresince 15 günde 1 araştırma yapmaya devam ettiklerini belirten Ağırdır, "1 kasım 2015'i baz alırsak AKP tek başına %50 aldı ve ziveyi gördü. Seçimde 100 kişiden 10'u sandığa gitmedi, 90'ı sandığa gitti ve sandığa gidenlerden 45'i AKP'ye oy verdi. Bizim gördüğümüz şu an bu 45'in yarısının kaybedildiğidir." açıklamasını yaptı.
AKP'den kopuşlar olduğunu söyleyen Ağırdır, hiçbir hamlenin AKP'ye karşı bir hareket üretmediğini ifade etti ve Başkanlık sisteminin bir hayal kırıklığı yarattığını söyledi.
Başkanlık sisteminin hiçbir sorunu çözmediğini gören seçmenin parlamenter sisteme dönmek istediğini açıklayan Ağırdır "Referandumda %52 oy alınmıştı ancak şu an parlamenter sisteme dönmek isteyenlerin oranı %60'ı buluyor." dedi.
Gazeteci Sedef Kabaş’a istenen ceza belli oldu
AKP dönemi milyonlar akmış: Belediye değişince eli ayağı kesildi
Döviz cinsi garantiler kara delik haline geldi!
İçişleri Bakanlığı'nda kulisler kaynıyor: Yardımcısı, Yerlikaya'yı Erdoğan'a şikâyet etmiş
Seçimden önce doğal gaza % 10 indirim yapacağız dediler, seçimi kaybedince doğal gaza % 15 ZAM yaptılar !
Erdoğan'ın en korktuğu senaryo son ankette ortaya çıktı
Meclis'te oylandı: Suriyelilerin gönderilmesiyle ilgili önerge AKP- MHP oylarıyla reddedildi
Prof. Dr. Ceyhan: Aktif vaka sayısı saptadıklarımızın yaklaşık 10 katı
İSKİ'de büyük yolsuzluk skandalı!
Ekrem İmamoğlu'nu yargılamaya doyamıyorlar: Dava 30 Kasım'a ertelendi
TOGG'da bir sorun daha ortaya çıktı! Düzelmesi için 1 saat beklemek gerekiyor
CHP teklif etti, AKP’li Belediye T.C.’yi kabul etti
AKP 'kaynak yok' demişti, 17 milyon emekli için kanun teklifi Meclis'te: Bayram ikramiyeleri ne olacak?
Mansur Yavaş'tan iktidara ve Ankara'yı yönetenlere zor soru "Metroyu 17 yıldır neden yapmadınız?"