Kendisine ait sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Gölköy Tabiat Parkı'nın son halini gösterdi. birkaç yıl önce DSİ'den Bolu Belediyesi'ne tahsisinin iptal edildiğini söyleyen Özcan derhal belediyeye devredilmesi için çağrıda bulundu.
Tanju Özcan şu ifadeleri kullandı:
Değerli hemşerilerim, maalesef Gölköy Tabiat Parkı'nın Bolu Belediyesi'ne olan tahsisi birkaç yıl önce DSİ tarafından iptal edildi. İptalden sonra, DSİ hiçbir peyzaj çalışması yapmadığı gibi kapı gelirlerini de aldığı halde temizlik dahil hiçbir hizmeti vermemektedir. Gölköy'ün temizliği ve bakımı ile ilgili lütfen belediyemizi fırçalamayın.
DSİ, siyasi çekişmeleri bir tarafa bırakıp, Gölköy'ün temizliği ve bakımını sağlayabilmek ve Bolu'muza yakışmayan bu görüntülerin ortadan kaldırılabilmesi adına derhal burasını Bolu Belediyesi'ne devretmelidir.
Tele1
Ankara Garı'nda da mali felaket: 8 milyon yolcu garantisinden çok uzağız!
Güldane Şahin zihinsel engelli kızının nişanlısıyla kaçtı! RTÜK’ten Esra Erol’un programı için flaş hamle
Andımız’a ırkçı diyen HÜDA PAR dün Erdoğan’a destek kararı almıştı, bugün AKP'li isim Andımız için 'Gayrı İslami marş' dedi
Ünlü komedyen Gökhan Ünver’e şok üstüne şok! Kara haberi Emre Kınay verdi
Kız yurdunda tüyler diken diken oldu! Terastan düşüp tırabzana takılan genç kız feci şekilde can verdi.
LGS’de büyük çöküş! Öğrencilerin sadece yüzde 18,3’ü yerleşebildi
Bakan Koca açıkladı: 7.909 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.508.988’e, can kaybı da 26.467’ye yükseldi!
İmam Hatip'li vatandaştan bomba sözler 'Bize yıllardır öcü gibi gösterilen komünistlerin çalmadığını, seccadeye alnını koyanların çaldığını görüyorum!'
Haluk Bayraktar'ı utandıracak paylaşım ortaya çıktı
Wagner, Lukashenko'nun "Rus topraklarında ilerlemesini durdurma" çağrısını kabul etti