Bütün dünya dün İstanbul’un kalbi Taksim’de düzenlenen hain terör saldırısını konuşuyor… Uluslararası kamuoyundan terör saldırısına tepki ve Türkiye’ye destek mesajları gelmeye devam ederken, saldırı anında İstiklal Caddesi’nde olan İtalyan öğrenci Massimo D’Angelo yaşadıklarını anlattı.
HARİKA BİR GÜN KABUSA DÖNDÜ
Sözcü'de yer alan habere göre, arkadaşlarıyla Taksim’de olan 30 yaşındaki D’Angelo, İngiliz Mirror gazetesine olayı anlattı. D’Angelo, “Hayatta olduğum için çok şanslıyım. Bomba patladığı sırada İstiklal Caddesi’nde yürüyordum. Harika ve güneşli bir sonbahar günü bir kabusa döndü. Arkadaşlarım ve sınıf arkadaşlarımla birlikte bir müzeye gitmiştik ve çıkışta kahve içmeye karar verdik. Taksim Meydanı’ndan Galata’ya giderken İstiklal’den geçtik. Aniden iki patlama duyduk ve sessizlik oldu. Sanırım herkes ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ben silahlı saldırı olduğunu düşündüm” ifadesini kullandı.
HER ŞEY BULANIKTI
İtalyan öğrenci yaşadıklarını, “Daha sonra barut olduğunu düşündüğüm bir koku aldım. Bir şey yanıyormuş gibi kokuyordu ama gerçekten çok garipti, o kokuyu hatırlıyorum. Daha sonra binlerce olmasa da yüzlerce insanın koştuğunu ve bağırdığını gördüm. Her şey bulanıktı fakat ben de koşmaya başladım çünkü onun güvenli olacağını düşündüm” sözleriyle anlattı.
Hayatında hiçbir zaman daha hızlı koşmadığını belirten D’Angelo, “İnsanların masaların altına saklandığını gördüm ve bu beni korkuttu. Eğer başka bir bomba varsa nereye kaçmam gerektiğini düşündüm” dedi.
Bodrum'da yangın büyüyor! Belediye Başkanı, "Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi56 izlenme
Sanatçılar isyan etti: İktidarın zihniyetinde sanat şeytan işi!52 izlenme
Türkiye'den sınır dışı edilmişti: 'Dilan Polat'ın kara kutusu' geri döndü27 izlenme
Ayşe Ateş’ten Yeni Akit yazarına: Bu ısmarlama yazıyı kim yazdırdıysa ona bir ayva ısmarlayın59 izlenme
Japon deprem uzmanı İstanbul depremi için tarih verdi!75 izlenme
İmamoğlu’ndan parlamenter sistem sözü: "Çünkü millet böyle istiyor"21 izlenme
2013’teki menü gündem oldu: “Lahmacun 2 TL!”46 izlenme
Trump'a sıkılan kurşun böyle görüntülendi34 izlenme
Ali Erbaş “Lüks ve israfın sergilendiği, ihtiyaç sahiplerinin unutulduğu iftar sofraları kurmayalım” dedi, sofrada bir kuş sütü yoktu!
Aziz İhsan Aktaş, benzinliğin yönetim kurulundan çıkarılmış
İşçi kutu için 'tazminatsız' kovulurken, müdürlere sınavsız atama!
Aile bakanına göre çocuk istismarı siyasetin konusu değilmiş!