Olay, Antakya’da Tarihi Uzun Çarşı’sında meydana geldi. İşsiz olduğunu söyleyen Oktay A. çarşıda üzerine benzin dökerek intihar etmek istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri Hatay Valisi Rahmi Doğan ile görüşmek istediğini belirten Oktay A.’yı ikna etmeye çalıştı.
Valiyle görüştürülmemesi durumunda kendisini yakacağını söyleyen Oktay A.’yı polisler intihardan vazgeçirmek için dakikalarca uğraştı. O anlar ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Türkiye çevresindeki denizlerde bulunan 105 istilacı tür ekosistemi tehdit ediyor
Tarikat yurdundan çok sayıda erkek çocuğa cinsel istismarda mide bulandıran ayrıntılar
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hakkında çok konuşulacak iddia! 'O sözleri tekrarlarsa görevden alınabilir'
"Üretici batıyor" diyen birlik başkanına Tarım Bakanlığı'ndan soruşturma!
'Yandaşa 33 milyar dolar rantı' açıkladı: "AKP'nin vatanı parsel parsel satmadaki başyapıtı"
Elektriğe büyük zam geliyor!
Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Furkan Torlak'tan 'Kütüphane' itirafı: Mehmet Akif Ersoy mekâna böyle götürmüş
Atatürk’ün kızları cehaleti yenecek!
Emeklinin ağlatan feryadı: "Kâğıt mendil satarak kiramı toplamaya çalıyorum. Ahımız oy verenlerin yedi sülalesinden çıksın. Türkiye battı"
Bütçede büyük açık!
Bağcılar iftar çadırında isyan etti: "Öyle fakir insanlar var ki aklın hayalin durur. Ekmeği çöpten topladığını gördüm, gerçekten gördüm. 20 bin lirayla geçinebilir misin?"
Ankara için iki anket: Biri başa baş diğerinde Yavaş fark atıyor!
Vücudumuzdaki enerji alanları ve şifa meditasyonu!