Libya'da General Halife Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordusu, esir aldıkları bir Suriyeli paralı askerin görüntülerini paylaştı.
İbrahim Muhammed Derviş adlı paralı asker, Libya'ya Türkiye'den ticari bir uçakla geldiğini ve kendisini ülkeye bizzat Türkiye'nin getirdiğini söyledi.
Suriye'de bir dönem El Nusra üyesi olduğunu söyleyen Derviş, 2017 yılında, şu anda Suriye'nin kuzey batısında faaliyet gösteren Heyet Tahrir'uş Şam adlı cihatçı örgüte üye olduğunu kaydetti.
Videoda kendisine Türkiye'den ne kadar para aldığı sorulan Derviş, herhangi bir para birimi belirtmeden, kendisine 2 bin ödeme sözü verildiğini, ancak bu ödemenin henüz yapılmadığını söyledi.
https://haber.sol.org.tr/dunya/suriyeliparaliaskerlibyayaturkiyetarafindangetirildik283735
AKP’li belediyeye 4.1 milyonluk soruşturma!72 izlenme
AKP yeni yılda da bildiğiniz gibi: Milyarlık gizli ihale AKP’li başkanın aile şirketine verildi!44 izlenme
AKP’li başkanların ‘villa tipi lojmanları’ halka açılıyor!172 izlenme
İYİ Parti'den istifa eden Aytun Çıray'dan Meral Akşener hakkında çok sert ifadeler: 'Siyasi canlı bomba gibi...'43 izlenme
YSK'nın müdürü AKP mitinginde!445 izlenme
Alanın nasıl olduğu ortaya çıktı: Tarih gezisi diye AKP şenliğine götürmüşler!33 izlenme
Selçuki son araştırma anketini paylaştı: AKP'deki erime Erdoğan'ı düşündürüyor...61 izlenme
‘Rektör efendi, ayakkabı numarasını da yaz!’162 izlenme