Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, 2013 yılında, AKP Genel Başkan Yardımcılığı ve ArGe başkanlığı görevini yürüttüğü sırada tutuklanan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e 'Etnik Kimlik ve Kamu Hizmetlerine Bakış: AlgılarTutumlar çalıştayındaki konuşması' için teşekkür mektubu gönderdiği ortaya çıktı.
T24'te yer alan habere göre, o dönem Toros Üniversitesi'nde Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Özer'e yazdığı mektubunda Süleyman Soylu, "Çalıştayda dile getirdiğiniz değerli görüş ve önerilerinizin olumlu katkısını tüm içtenliğimle belirtmek isterim. Bundan sonra da değerli görüş ve katkılarınız için AK Parti'miz ve ArGe Başkanlığımız nezdinde hazır olduğumuzu bütün samimiyetimle iletir, en içten selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandığı görüldü.

Söz konusu haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Süleyman Soylu, "12 yıl önce AK Parti ARGE Başkanı iken onlarca çalıştay yapıp her görüşten akademisyen gazeteci STK ve düşün insanı çağırıp ardından rapor yayınlardık. Kanunlara ve hukuka uyacaksınız diye taahhütname almayı unutmuşuz. Özür dileriz!.." dedi.
Özgür Özel'in masasındaki 'casusluk anketinin' sonuçları: AKP'liler de casusluk suçu işlediğine inanmamış19 izlenme
Ukrayna’dan kaçış: 24 saattir sınıra ulaşamadık, her şehirde Türkler mahsur56 izlenme
Mehmet Şimşek iki vergide geri adım attı34 izlenme
İmamoğlu’nun danışmanı İbrahim Özkan’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı25 izlenme
Yüzde 31 indirimli şeker almak isteyen vatandaşlar birbirini ezerek izdiham yaşandı.49 izlenme
Hamza Yerlikaya’nın ismi okullardan silinsin talebi!120 izlenme
Hüda-Par Narin’in köyünde başsağlığına gitti, cinayeti dış güçlere bağladı! “Bunlar Avrupa’nın, Amerika’nın, İsrail’in kültürü”86 izlenme
Çekirgeler Akarca Ovası’nı istila etti!98 izlenme
'Diploması sahte, psikolog değil halı yıkamacı' deniyordu: İlk açıklama geldi
Alevi yurttaşların namusuna dil uzatmıştı, o imam hakkında yeni gelişme!
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Anıtkabir ve cami açıklaması
CHP kanun teklifi verdi: 'Emeklilerin sağlık ve ilaç masrafları ücretsiz olsun'