Avukat Celal Ülgen, 31 Mart yerel seçimlerinde göre alan İstanbul İl Seçim Kurulu hakimlerinin 23 Haziran’da görev almayacaklarını öne sürdü.
Ülgen “Göreceksiniz İstanbul İl Seçim Kurulu'nu tamamen değiştirecekler. Bugün İstanbul İl Seçim Kurulu'nda görev alan yargıçlar Haziran ayında yapılacak seçimde bir tanesi bile yer almayacak. Bunu önceden görebiliyoruz. Nereden anlıyoruz çünkü bu kişilerin niyetleri kötü” diye konuştu.
“İMAMOĞLU’NA VERİLEN OYLARI GASP ETTİLER”
Ülgen, “Bir taraftan da demokrasiden, oyların çalındığından söz ediyorlar. Bence çalma sözcüğünü çok fazla kullanmasınlar, yanlış bir algı yapabilir o silah kendilerine dönebilir. Bu konuda da tavsiyem var. Bu benim düşüncem ama yarın sabahtan itibaren göreceğiz hepsi gerçekleşecek. Çünkü seçimler sırasında il seçim kuruluna olağan üstü bir baskı vardı sanki sorumlusu ilçe seçim kurulları ya da il seçim kuruluymuş gibi bir hava estirdiler. İmamoğlu’na verilen oyları gasp ettiler. Eğer bir çalan kişiden söz etmek gerekirse, çalan kişi ortada açık ve net'' ifadelerini kullandı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/celalulgenden23haziranicinflasiddia4783905/
AKP Türkiye’si: "Yetmiyor ne ilaç ne de antidepresan"57 izlenme
Yılmaz Özdil’in kitabı Mustafa Kemal, sahneye taşındı203 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında yeni mesajlar ortaya çıktı! Zorla bir yerde mi tutuluyordu?31 izlenme
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den vatandaşlara 'tasarruf' önerisi! 'Kasaba gidip et almıyorum, kuzu kestiriyorum'63 izlenme
Memura kötü haber! Temmuz ayında memurun zammı buharlaşıyor134 izlenme
Türkiye İltica Başvurularında 5. Sırada Yer Aldı36 izlenme
MHP’de bir Sinan Ateş istifası daha!92 izlenme
Sedat Peker'den manidar tweetler! Gideceği ülkeyi açıkladı78 izlenme