Cuma akşamları Halk TV ekranlarında yayımlanan "Perdenin önü arkası" isimli programda çok tartışılacak bir iddia ortaya atıldı.
Gazeteci İpek Özbey, Süleyman Soylu'nun Diyarbakır annelerine "Erdoğan'a beni övün" dediğini söyledi.
Özbey'in açıklamalarından ilgili bölüm şöyle:
"Sabah erken saatlerde Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi konuşulmaya başlandı. Bana dendi ki iki gün önce Süleyman Soylu gizlice Diyarbakır'a gitti, basına haber verilmedi. Hiçbir fotoğrafının çekilmesine izin verilmedi ve bu sabah geri döndü denildi.
Sonra "Süleyman Soylu Ankara'ya gitti ama daha sonra Erdoğan'ın uçağı ile Diyarbakır'a geldi." denildi. O arada neden gidildiğini bilmiyorum. Orada Diyarbakır anneleri ile konuşmasında "Beni Erdoğan'a övün" dediği söyleniyor."
İstanbul'un lüks otel zinciri iflasın eşiğinde! Konkordato ilan etti
AKP’lilere tabakta, vatandaşa tabldotta! İftar sofrasında yemek ayrımı
Adana, Mersin ve Antalya yangınlarında ikinci gün! 1 can kaybı, yüzlerce ev tahliye edildi
Yeni Pekcan vakası! Sağlık Bakan Yardımcısı Sabahattin Aydın’ın eşi tarafından kurulan firmanın 20. ihalesini bakanlıktan aldığı ortaya çıktı!
İsmailağa tarikatı, 6 yaşında çocuğa cinsel istismar davası sanıklarına desteğe geldi!
Erdoğan'ı utandıracak sözler! Erdoğan CHP'li vekili hedef aldı yanıt MHP'li vekilden geldi!
Daha önce “Açılmak şeytana hizmet etmektir” diyen Niran Ünsal "ticari kayıp yaşadım" diyerek türbanı çıkardı
Millete sabır, Diyanet’e yüzde 155,7 zam!
Hızlı tren kazası davasında skandal gelişme: Bakanlık soruşturma izni vermedi!
Osmaniye'de yapılan sokak röportajında 'Bahçeli demeyin sinirlerim tepeme çıkıyor' diyen kadına belediye meclisinde özür dilettiler!
2 gündür yanıt bekleyen soru! "Kendi şirketinden Bakanlığa 9 milyonluk ürün sattınız mı?"
Fatih Sultan Mehmet tablosuna soruşturma vatandaş ihbarıyla başlamış: İhbarda akıl almaz ifadeler!
Hüsnü Mahalli "İktidardan İsrail'e destek"
Halk tasarruf yaparken Alman vekillerden ortak karar: Maaş zammını reddettiler