Süleyman Demirel'in enflasyon yorumu yeniden gündemde: "Hırsızlıktan, soygundan, fuhuşa kadar hemen hemen bütün yolları açar. Batılılar bir numaralı halk düşmanı derler"

37 izlenme 24 Aralık 2023
Reklamlar

Süleyman Demirel’in yıllar önce TRT’de katıldığı bir programdaki konuşması gündem oldu.



Sosyal medya platformlarında paylaşılan videoda, Demirel’in, "Türkiye’nin birinci sorunun o yıllarda enflasyon" olduğunu söylemesi dikkat çekti.

Enflasyonun önemini yıllar önce vurgulayan ve halkın bütünlüğü için önemli olduğunun altını çizen Süleyman Demirel’in videosu gündem oldu.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya: "Gerekeni yapmadın, görüşeceğiz" Yurt müdüründen eylem yapan öğrencilere skandal sözler Konut ve kira artışlarına vatandaş isyanı: "Cehennemde yaşıyoruz" AKP’li Başkan işe yerleştirdiği yöneticisinin banka kartına el koymuş!