AKP'nin İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.
Zeynep Şenpınar’ın öldürülme sebebinin kişisel yaşantısı olduğunu iddia eden Arvas, “Dikkat edin son yıllarda soysal medyada özellikle Zeynep Şenpınar benzeri kadın ölümleri gündeme getiriliyor. Hikaye aynı; özgürlük düşkünü bir kadın ve gayrimeşru yaşantısı içinde geçen bir ölüm hikayesi. Sizce bu tesadüf mü, yoksa maksatlı yapılan bir algı yönetimi mi? Edep yahu” ifadelerini kullandı.

“BİR KADIN KATİLİNDEN FARKI YOKTUR”
Arvas’ın ifadelerine feminist Avukat Feyza Altun da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Altun, “Bu insanlar yönetimde söz alıyorlar. Belediye başkan yardımcılığı döneminde belediyeden yardım isteyen kim bilir kaç kadını ‘gayrimeşru’ diye yaftalayıp sırtını döndü. Özgürlük düşkünü gayrimeşru diyerek bir cinayeti meşrulaştıran kafanın bir kadın katilinden farkı yoktur gözümde” ifadelerini kullandı.

TWİTTER’DA PEDOFİLİYİ SAVUNAN PAYLAŞIMI RETWEETLEMİŞTİ
Arvas, Twitter hesabından, “15 yaşındaki çocukların evlenip çocuk sahibi olabileceği” sözleri de retweetleyerek pedofili savunmasına destek olmuştu.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Öte yandan Arvas, kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi için imzalanan İstanbul Sözleşmesine de tepki göstermiş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Evet konu meşhur İstanbul sözleşmesi kadına özgürlük adı altında bizi biz yapan bütün değerlerimize savaş açan, Muhafazakar ve Gelenekçi Aile yapımızın bozulmasına neden olan, toplumun maneviyatına zarar veren bu sözleşmenin ve ilgili uygulamalarının çok geç olmadan iptali gerekir” ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?
Muğla’da yaşayan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.
Rektörün oğlu istifa etti!92 izlenme
Elektriğe yıl sonuna kadar yeniden zam gelecek mi?25 izlenme
Bursa'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 6 yaralı25 izlenme
“Mevcut Cumhurbaşkanı üçüncü kez aday olabilir mi?” sorusuna YSK'dan şok cevap! ‘Görevlerim arasında yok’32 izlenme
Türkiye, Almanya'nın 60 yılda aldığı göçmen sayısına 10 yılda ulaştı!47 izlenme
Skandal sözler! “Kadın sporculara yardım etmem, günahtır”222 izlenme
‘Türkiye Suudi Arabistan’dan 20 milyar dolar istedi’ iddiası!32 izlenme
İmamoğlu'ndan gençlere söz: "Bayram yerine çevireceğiz tüm yurdu"23 izlenme
Atatürk’ün mirası kurumlara şok fatura! Gizli ihale yine bildik şirkete gitti, maliyet üçe katlandı!
Devlet okulunda Hamas propagandası! Çocuklara Haniye’nin konuşması izletildi!
AKP'li isme milyonlarca liralık kıyak! Atatürk'ün aleyhine "Olmasaydı da olurduk" diye ilan veren AKP'li şahıs TRT'ye dizi çekiyor!
Zorlu AVM'de İsrail protestosuna izin verilmedi, direnen bazı göstericiler gözaltına alındı