Sözde hoca öyle bir fetva verdi ki: Bu vakitlerde çocuğunuzla oynamak, yemek yemek, su içmek 'harammış!'

28 izlenme 13 Ocak 2025
Reklamlar

Berkay Güneş adlı Instagram sayfasından paylaşımlar yapan ve hoca olduğunu söyleyen kişi namaz ile ilgili bir paylaşımıyla tepkilerin odağı oldu. Şahıs namaz vaktinde, namaz kılmak yerine yapılan her şeyin haram olduğunu iddia etti.



Şahıs, namaz vaktinde kişiyi namaz kılmaktan alıkoyan eylemlerin haram sayıldığını söyledi. Çocuğunuzun başını okşamak, nefes almak, yemek yemek gibi şeyleri sıraladı. Sebebi ise bunları yapmanın namaz vaktinde kişiyi oyalaması olarak açıkladı.

Videoyu izleyenlerden tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları:

Yeni Proje 2025 01 13T150606.228

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akın Gürlek’ten Özgür Özel hakkında suç duyurusu Berkin'e ve Ali İsmail'e hakaretin cezası belli oldu Sakarya'daki vahşi olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, son üç yılda 244 arsa ve araziyi 193 milyon dolara sattı!