Son zamanların en çok konuşulan ve en çok tartışılan dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayımlanan sezon finali bölümündeki market alışverişi sahnesiyle gündem oldu.
Show TV‘de ekrana gelen dizide Nursema ve Umut, nikahtan sonra Nursema'nın ailesini eve davet edince market alışverişine çıktı.
Nursema, 8 bin 900 TL'lik alışveriş yapınca ortaya çıkan fatura sosyal medyanın gündemine oturdu.
Faturayı gören Umut, yaklaşık 9 bin TL'lik faturayı birkaç kredi kartına bölerek ödemeye çalıştı.
Söz konusu sahnede Nursema'nın, "Hayatım ben ödeyeyim istersen et falan aldık ya" sözleri dikkat çekti.
“MARKET LÜKS, ALIŞVERİŞ ABARTILI EVET AMA TAM OLARAK BU”
Sosyal medyada, "Kızılcık Şerbeti’nde 4 büyük torba mutfak alışverişi 8923 TL tuttu. Kıymanın kilosunun 600 liraya yaklaştığı Türkiye’den aşırı basit ama bir o kadar da gerçek bir manzara. Market lüks, alışveriş abartılı evet ama tam olarak bu. Umut’un ecel terleri, kartlara bölüşü of…", "Umut'un ocağına incir ağacı dikti", "Nursema asgari ücreti etlere verdi" gibi yorumlar yapıldı.
Yeniçağ
Bilal Erdoğan'ın vakfına AKP'li belediyeden 'usulsüz' yurt!
Marmara Adalar Belediye Meclisi’nde CHP'li meclis üyeleri dışlandı
ABD'de Temsilciler Meclisi üyesi 170'i aşkın vekilden Türkiye mektubu!
Fatih Altaylı’dan olay olacak Bahçeli yorumu: Yenilip yutulacak sözler değil!
AKP İl Danışma Toplantısı'nda 'Çevrenizde kim varsa üye yapın' çağrısına AKP'li üyeden şok itiraf! 'Olmuyorlar, 'Siz bize yalan söylüyorsunuz' diyorlar'
Melih Gökçek'in 'Yılın skandalı' diye duyurduğu haber elinde patladı!
Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül’ün 2 ay önceki röportajı ortaya çıktı: “Tüm hazırlıklarımı yaptık, karın yağmasını bekliyoruz”
#İzmir'de 10 yaşındaki Elif İnan'dan kahreden haber
Nagehan MİT ve Emniyeti göreve çağırdı! Erdoğan'ı yargılayacak başsavcılar kim?
Sayıştay denetim raporları çürümeyi belgeledi: Tepeden tırnağa çöküş!
Filistin Kızılayı, Şifa Hastanesi'nden 31 prematüre bebeğin tahliye edildiğini duyurdu.
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 14.933 yeni vaka tespit edilirken, 80 kişi hayatını kaybetti, 18.537 kişi sağlığına kavuştu!
TRT’deki personel tasfiyesine mahkeme ‘dur’ dedi!
Memurun kampına yüzde 30 zam!