Karar gazetesi yazarı Akif Beki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medyadan yaptığı "Siyaset sorumluluğu alanlar; bölücülük, nefret suçu, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı üzerinden Batı’nın elemanlığını yaparak fitne tohumu ekmemeli" paylaşımı değerlendirdiği yazısında, "Afetlerin yol açtığı yıkımlarda yöneticilerin ihmal ve kusurunu eleştiren muhalefete bu tepkisi. Türkiye’de kötü giden işlerden Merkel’i sorumlu tutar, dış güçleri eleştirir, Hans’la George’dan hesap sorarsan yerli ve millisin.
Ama ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlenen iktidara laf eder, kendi yetkililerinden hesap sormaya kalkarsan direkt Batı’nın elemanı oluyorsun." ifadelerini kullandı.
Türkiye'deki siyasi muhalefeti, Alman hükümetine değil de, bizim hükümete muhalefet ediyor diye Batı'nın elemanlığıyla suçlamanın ucuz bir demagoji olduğuna vurgu yapan Beki, "Hedef göstererek, muhalefete karşı halkı kin ve düşmanlığa da tahriktir. Katıksız bir nefret suçudur. Ve milleti, milligayri milli diye ayırdığı için bölücülüktür.
Yeri gelmişken...Bir de mafya elemanı siyasetçi vardı, Sedat Peker’den aylık 10 bin dolar maaş alıyordu, Bakan Bey adını açıklayacaktı, sahi ne oldu ona?" diye yazdı.
Yazının tamamı için tıklayın...
https://www.krttv.com.tr/gundem/soyluyukoseyesikistiracaksedatpekeryazisih89591.html
Eylem Tok'un oğlu T.C'nin lüks araçla çarparak öldümüne neden olduğu Murat Aci’nin annesi: "Gücüm kalmadı. Cumhurbaşkanımıza Emine hanıma seslendim"23 izlenme
Bir AKP'linin mantığıyla elektirik zammı yorumu !4368 izlenme
İmamoğlu: Soruşturma açmak istiyorsanız, Ekrem İmamoğlu burada!173 izlenme
Birleşik Kamu-İş: "Açlık sınırı Şubat'ta 10 bin TL’yi aştı"26 izlenme
Yurtdışı Üretici Fiyatları Endeksi (YD-ÜFE) Mayıs'ta aylık yüzde 6,51 arttı34 izlenme
Şaşırtıcı sonuç! İlk defa sorulan soru: Erdoğan’sız AKP yüzde kaç oluyor?23 izlenme
İBB'den web sitesine 11 milyon TL'lik harcama!152 izlenme
Usta tiyatrocu Metin Akpınar: Demokrasi aşısı da lazım!66 izlenme
Oğlunun ‘uyuşturucu’ görüntüleri gündem olmuştu: AKP'de ikinci 'pudra şekeri' skandalı istifa getirdi
Antalya Halk Otobüsünde Arapça " FAİZİ TERKEDİN” Reklamı!
Erdoğan'ın 36 şehit açıklamasını yaptığı konuşmadaki gülüşmelere tepki yağıyor !
Çorlu faciasına skandal bilirkişi ataması!