İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nca bir restoranda düzenlenen iftar programına katıldı.
Güncel gelişmelere dair konuşan Soylu, “Bu ülkenin insanının, bu devletin ve bu milletin başından çok şeyler geçirildi. Darbeler gördük, ekonomik krizler yaşandı. Yüzde 250 devalüasyonla milletin bir gecede fakirleştiği günleri gördük. Etrafımızdaki coğrafyada olan bitene ses çıkaramadık. Çünkü güçsüzdük. Ama 21. asrın başından itibaren bu coğrafyada büyük bir gelişim başlattı bu kadrolar. O günden bugüne kadar bu gelişimi tasvip etmeyenler, milletin iktidar olmasına hazmetmeyenler, ne zaman fırsat bulmuşlarsa çelme takmaya çalıştılar. Ne zaman fırsat bulmuşlarsa içlerindeki nefretle, dünyaya karşı dik duruşu hiçbir zaman kabul etmediler” dedi.
İstanbul’un, Erdoğan’ın 1994’te Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle ‘huzur’ ve ‘özgürlük’ şehri olduğunu iddia eden Soylu, şöyle konuştu:
“Recep Tayyip Erdoğan geldikten sonra İstanbul huzur ve özgürlükler şehri oldu. Çok çalışmazsak büyük bir sıkıntı içinde oluruz. Farklı düşünce ortaya koyanlara her birimiz gitmek zorundayız. İstanbul’un gücünü arkasına alarak Türkiye’nin istikrarını ortadan kaldırmaya çalışacaklara imkan vermeyiniz. Bunun vebali hepimizin olur. Dün yaşananları unutmamak lazım. Daha dün ezanı Muhammed’i ıslıklayanları, Binali Abi gösteriye giderken onu ıslıklayanları… Dünden bahsediyoruz. Bu milletin kendisini idare etmesini hazmedemeyenler fırsat kollamaktadır. Onların mağlup edileceği tek yer vardır o da sandıktır, reydir, demokrasidir. Eğer bu seçimde farklı bir sonuçla karşı karşıya kalırsak telafisi zor işlere Türkiye ev sahipliği yapar.”
Özgür Özel, Murat Emir ve Yunus Emre'ye yeni fezleke8 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 5.530 yeni vaka tespit edilirken, 37 kişi hayatını kaybetti, 5.217 kişi de sağlığına kavuştu!68 izlenme
Kılıçdaroğlu'nu hedef alan pankart yurttaşlar tarafından indirildi34 izlenme
Bakan Işıkhan açıkladı: Emeklilere zam yerine özel indirim40 izlenme
Üniversitede skandal! Atatürk'e küfürler yağdırdı, kimsenin gıkı çıkmadı!1369 izlenme
Rojin’in ölümü aydınlanamıyor! Adli Tıp'tan yeni açıklama geldi: 3 madde dikkat çekti16 izlenme
AKP'li belediyenin borçtan otobüsleri bağlandı!203 izlenme
Atatürk büstüne saldırmıştı, ilk duruşmada tahliye oldu!48 izlenme
Reuters'tan Türkiye için enflasyon tahmini: Ağustosta yüzde 7 artacak
Akşener'den Erdoğan sorusuna ilginç yanıt! "Ankara'dan uzak dursun da nereye giderse gitsin!"
ABD Başkanı Biden, sözde 1915 olayları için ‘soykırım’ dedi!
Halka yarayacak ne varsa iktidar oylarıyla reddedildi!